Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - TEHNOREX si-a reorganizat activitatea prin concentrarea activitatii din doua firme
TEHNOREX si-a reorganizat activitatea prin concentrarea activitatii din doua firme
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 24 Dec 2021 06:00
Compania Tehnorex, cu sediul in judetul Timis, si-a reorganizat recent activitatea, prin reunirea operatiunilor firmelor Tehnorex si Tehnorex Glass Prod. In prezent, activitatea firmei consta in realizarea de tamplarie din aluminiu (in proportie de 60% din total), pereti cortina (5%), ansambluri din PVC, geam termoizolant, lucrari de placare cu materiale compozite (5%), precum si rulouri, jaluzele, obloane din aluminiu, usi automate si plase de protectie impotriva insectelor.
„Am reusit sa ne pastram intact portofoliul de furnizori colaboratori si lucram in continuare cu Cortizo, Profilco, Deceuninck si Saint-Gobain. Cu toate acestea, scumpirea preturilor la materiile prime ne-a afectat si noua activitatea si am fost nevoiti sa majoram preturile la produsele finite comercializate. Deja, dinainte de aparitia pandemiei, am inregistrat cresteri ale cheltuielilor cu salariile, ceea ce ne-a obligat, odata cu aparitia crizei sanitare, sa ne eficientizam activitatea. Am adoptat si noi masurile recomandate de autoritati si suntem bucurosi ca nu am fost afectati foarte mult de imbolnaviri. Din perspectiva financiara, anul 2020 a fost mult mai bun pentru noi, pentru ca s-a simtit faptul ca oamenii au renuntat la cheltuielile cu viata sociala si la vacante (in favoarea investitiilor), dar vacantele si socializarea s-au reluat insa in 2021. Din acest motiv, estimam ca vom reusi sa obtinem o crestere in zona sensibila (mai putin semnificativa) a cifrei de afaceri din 2021”, a declarat Dorin Sandru, directorul general al firmei.
Aria de distributie a firmei este activa la nivel judetean, dar si la export, unde ajung aproximativ 5% din totalul produselor realizate, in tari precum Italia, Franta, Germania sau Austria. Informatii suplimentare, la www.tehnorex-tm.com 
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left