Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BUCOVRAD: Livrari preponderente de tamplarie pentru ansambluri rezidentiale
BUCOVRAD: Livrari preponderente de tamplarie pentru ansambluri rezidentiale
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 28 Feb 2019 06:00
Cele mai numeroase tipuri de proiecte pentru care producatorul de tamplarie termoizolanta Bucovrad (din judetul Suceava) livreaza in ultimul timp tamplarie termoizolanta din PVC sunt reprezentate de ansamblurile rezidentiale. Acestea se dezvolta, in principal, pe plan local, in judetele Suceava, Botosani si Neamt, unde este activa aria de distributie a firmei. „La cerere, putem realiza livrari si la nivel national, iar 15% din productia totala de ansambluri termoizolante ajunge la export, pe pietele din Italia, Germania si Belgia. In ultimul timp, beneficiarii ansamblurilor termoizolate din PVC au optat, in principal, pentru produse in nuante de alb si stejar auriu (golden oak), realizate din profile pentacamerale. In procesul de executie utilizam profile cu 5 si 7 camere de izolare Gealan sau Veka, feronerie Roto sau Siegenia si geam termoizolant realizat in cadrul grupului, cu sticla Saint-Gobain. In urma unor investitii recente in tehnologizare, dispunem de o capacitate de fabricatie de 100 de unitati/zi”, a declarat Dan Mironiuc, directorul general al firmei.
Compania Bucovrad face parte dintr-un grup de firme, alaturi de societatea Profil Exim (cu activitati in domeniul executiei geamului termoizolant si in cel al prelucrarii sticlei). In ceea ce priveste structura productiei, Bucovrad realizeaza tamplarie din PVC, in proportie de 70% din total, diferenta fiind reprezentata de ansambluri din aluminiu si alte categorii sortimentale. „Pentru 2019, ne-am propus sa adoptam o strategie de mentinere a activitatii si a cifrei de afaceri la valoarea de aproximativ 5,4 milioane de lei, inregistrata atat in 2018, cat si in 2017”, a concluzionat Dan Mironiuc. Informatii suplimentare, la www.bucovrad.ro 
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left