Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 30 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BUCOVRAD: Operatiunile de export au fost salvatoare pentru activitatea firmei
BUCOVRAD: Operatiunile de export au fost salvatoare pentru activitatea firmei
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 20 Iun 2022 06:30
Anul trecut, producatorul de tamplarie termoizolanta Bucovrad (judetul Suceava) a inregistrat o crestere semnificativa a cifrei de afaceri, de la valoarea de 5,3 milioane de lei din 2020 pana la cea de 6,1 milioane de lei. „Odata cu aceasta majorare, am inregistrat insa si o majorare a cheltuielilor. Cele mai mari dificultati pe care le intampinam in acest moment sunt reprezentate de aprovizionarea dificila cu materii prime si gasirea cu greutate a fortei calificate de munca. De exemplu, pe segmentul secundar de activitate, repsectiv pe cel al realizarii de tamplarie din aluminiu, materia prima s-a scumpit enorm. In aceste conditii foarte dificile de piata, operatiunile de export au fost cele care ne-au ajutat sa ne mentinem activitatea la parametri optimi. Acestea s-au derulat preponderent in Italia, ansamblurile termoizolante realizate de noi fiind folosite preponderent pentru proiecte de reabilitare termica a cladirilor deja existente. Lucrarile de acest tip se deruleaza cu fonduri europene, iar modalitatile de accesare a acestora sunt foarte usoare, la fel ca si implementarea proiectelor, spre deosebire de ceea ce se intampla in Romania. Autoritatile italiene au imbunatatit constant programul revenind asupra prevederilor acestuia si a modalitatilor de plata. Alte piete pe care suntem prezenti la export sunt reprezentate de Germania si Belgia. In Romania putem realiza livrari specifice pe plan national.
Activitatea proprie consta in prezent in realizarea de tamplarie din PVC (in proportie de 80% din total) si aluminiu. Compania Bucovrad este membra a unui grup de firme alaturi de firma Profil Exim, ce isi desfasoara activitatea in domeniul executiei geamului termoizolant si a prelucrarii sticlei”, a declarat Dan Mironiuc, directorul general al Bucovrad. Informatii suplimentare, la www.bucovrad.ro
    
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left