Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 30 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - CLASIC MARKET va initia operatiuni de export catre beneficiari din Spania
CLASIC MARKET va initia operatiuni de export catre beneficiari din Spania
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 21 Iun 2022 06:30
Compania Clasic Market, cu sediul in judetul Arges, si-a propus ca anul acesta sa reuseasca sa mentina trendul ascendent al cifrei de afaceri. „Am incheiat anul 2021 cu o majorare de aproximativ 20% a cifrei de afaceri, de la valoarea de trei milioane de lei inregistrata in 2020 pana la patru milioane de lei. Evolutia din acest an depinde foarte mult de conditiile de piata care au fost pana in prezent foarte dificile. Astfel, in primele trei luni ale lui 2022 am inregistrat o scadere a cifrei de afaceri si tot acest an a fost marcat de incertitudini si mai ales de modificarile constante de preturi la materiile prime. Am incercat sa ne facem stocuri inainte de scumpiri, insa tot am fost afectati in mod semnificativ de aceste majorari de preturi. Momentan nu s-au mai anuntat noi scumpiri si credem ca exista semnale de stabilizare.
Un alt obiectiv pe care il avem in vedere pentru anul in curs este reprezentat de initierea de operatiuni de export in Spania, unde am mai fost prezenti si pana acum, insa sporadic. In general, ne distribuim produsele la nivel zonal, adica in judetul Arges si in imprejurimi. Accesam doar proiecte private, atat direct, cat si prin intermediul constructorilor si dezvoltatorilor.
Portofoliul propriu include, in principal, tamplarie din PVC (in proportie de 70% din total), ansambluri din aluminiu (15%) si sisteme de umbrire, precum pergole importate din Grecia si Turcia. Pentru realizarea ferestrelor si usilor termoizolante, lucram cu profile Rehau si Aluprof, feronerie Maco si sticla Saint-Gobain pentru geamul termoizolant pe care il realizam in regie proprie”, a declarat Ovidiu Stoica, directorul general al firmei. Informatii suplimentare, la www.clasicmarket.ro   
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left