Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - COMTRANSPORT a consemnat anul trecut o modificare a structurii activitatii
COMTRANSPORT a consemnat anul trecut o modificare a structurii activitatii
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 17 Ian 2023 06:10
In cadrul companiei Comtransport SA, cu sediul in judetul Suceava, a avut loc, in ultima perioada, o modificare a structurii activitatii. Astfel, daca pana recent executia tamplariei termoizolante era predominanta, in prezent, aceasta are o contributie de 20% la cifra de afaceri, domeniul principal de activitate fiind reprezentat de lucrarile de constructii civile, industriale si metalice. Potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finantelor Publice firma a inregistrat in 2021 o cifra de afaceri de 10,4 milioane de lei, avand o echipa formata din 27 de angajati. In 2022 firma a consemnat o crestere cu 3,6% a rezultatelor financiare, iar pentru 2023 este estimat un trend pozitiv al rezultatelor financiare. ”Pentru fabricarea ferestrelor si usilor termoizolante pe care le producem si pe care le distribuim si catre terti, lucram cu profile Rehau sau Ramplast, feronerie Roto, Maco-Multimatic sau Vorne si geam termoizolant procurat de la companiile Euroglass (judetul Botosani) si Serjexim (Suceava). In 2022, am accesat atat proiecte finantate din fonduri private, cat si publice, dezvoltate pe plan judetean. Numarul acestora a fost totusi in scadere, in principal datorita majorarii preturilor la materiile prime, care au fost chiar de patru-cinci ori mari decat in 2021”, a mentionat Silviu Marcean, administratorul firmei.
Firma Comtransport SA are o experienta de aproape 25 de ani in domeniu si se distinge pe piata prin parteneriatele puternice dezvoltate de-a lungul timpului, calitatea muncii desfasurate si certificarile detinute, precum si prin garantia oferita la toate lucrarile. Informatii suplimentare, la www.urbanhouse.ro     
 
 
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left