Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - CONEXPERT: Cota de export va ajunge la 38% in 2017
CONEXPERT: Cota de export va ajunge la 38% in 2017
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 22 Sep 2016 08:04
Vanzarile Conexpert au urmat trendul general al pietei de profil, compania raspunzand provocarilor pietei si acordand o atentie crescuta performantelor produselor in ceea ce priveste nivelul de termo-fonoizolare. De asemenea, managementul firmei s-a concentrat pe optimizarea costurilor si adaptarea tehnica la cerintele speciale ale beneficiarilor. Obiectul de activitate a fost extins, in prezent societatea oferind servicii de proiectare, executie si montaj al ferestrelor si usilor din PVC si aluminiu, peretilor cortina, luminatoarelor, fatadelor ventilate, compartimentarilor interioare si sistemelor de umbrire, promovand totodata o gama larga de usi si ferestre din lemn.
 
- Ce evolutii a inregistrat Conexpert in ceea ce priveste activitatea de export?
- Acordam o atentie deosebita acestor operatiuni. De peste sapte ani exportam ferestre/usi in Europa si ne dezvoltam continuu in aceasta directie, extinzand relatiile de colaborare pe multe dintre pietele importante din regiune. Ponderea livrarilor in exteriorul Romaniei atinge, in prezent, 30% din cifra de afaceri, dar pentru anul viitor ne propunem o crestere de cel putin opt procente. Actualmente, produsele Conexpert sunt livrate in Italia, Franta, Spania, Germania, Olanda, Belgia, Elvetia si Israel, fiecare destinatie avand caracteristici specifice la care ne adaptam in mod dinamic.
 
- Care sunt piedicile ce apar in mod predilect in calea activitatii?
- Din pacate, exista in continuare o tendinta de alegere a produselor doar pe baza pretului celui mai scazut. Asa se face ca se pune accentul pe sistemele de tamplarie ieftine, cu performante scazute. Clientii finali inteleg abia tarziu ca sistemele de tamplarie de inalta calitate reprezinta, de fapt, adevaratul castig financiar pe termen lung. Avem o preocupare continua pentru a mentine solutiile noastre cu adevarat competitive pe toate pietele unde suntem activi. Datorita capacitatii mari de lucru, tehnologiilor avansate, materiilor prime de calitate superioara si echipei de profesionisti cu mare experienta in domeniu reusim sa atingem aceasta tinta.
 
- Cum considerati ca va evolua bransa locala de ferestre pe termen mediu si lung?
- In perioada imediat urmatoare va continua probabil „dezmortirea” activitatii in zona proiectelor rezidentiale noi si a lucrarilor de renovare, precum si in cea a imobilelor de birouri. Noi vom continua sa cautam si sa venim cu solutii noi, produsele Conexpert aliniindu-se celor mai indraznete trenduri in materie de design si arhitectura si indeplinind, totodata, cerintele tehnice si standardele europene referitoare la confort, calitate si siguranta. In ceea ce priveste evolutia pietei pe termen lung, credem ca dezvoltarea permanenta si aplicarea unor standarde inalte de calitate pentru ansamblurile de tamplarie termoizolanta constituie premise corecte pentru o evolutie optima a pietei.
 
- Intentionati sa realizati investitii in viitorul apropiat sau indepartat?
- Din acest punct de vedere, putem afirma ca vom continua sa dezvoltam productia de sisteme de aluminiu, investind intr-o linie speciala, ce asigura un flux constant si o calitate superioara a produselor realizate prin intermediul reperelor respective.
 
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left