Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - CONTAS SERV construieste o noua hala in 2018
CONTAS SERV construieste o noua hala in 2018
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 08 Ian 2018 08:00
La sfarsitul anului 2017, producatorul de tamplarie termoizolanta din PVC Contas Serv, din Targoviste, a semnat un nou parteneriat de afaceri pe segmentul executiei tamplariei din PVC cu furnizorul Veka Romania. „Pentru executia tamplariei termoizolante, segment in cadrul caruia dispunem de o capacitate de fabricatie de 80 unitati/zi (exploatata in totalitate), mai lucram cu feronerie Maco si vitraje realizate cu sticla Guardian sau Saint-Gobain, marca Vispesti Glass. Pe fondul unei majorari importante a volumului de lucru, ne-am propus ca, in 2018, sa ne dublam spatiul de productie/depozitare si sa construim o noua hala, langa cea pe care o detinem in prezent. Vom incerca sa o realizam din fonduri europene, insa, daca acest lucru nu va fi posibil, suntem pregatiti sa alocam si finantare proprie. Am incheiat anul fiscal 2017 cu o majorare de aproximativ 15% a cifrei de afaceri, in raport cu nivelul de 2,7 milioane de lei din 2016, iar pentru 2018 avem, din nou, estimari pozitive, respectiv o crestere a incasarilor cuprinsa intre 25% si 30%”, a declarat Ion Statescu, administratorul firmei.
Compania Contas Serv s-a specializat in fabricarea de tamplarie din PVC (cu o pondere de 90% din activitatea totala) si aluminiu, realizand si sisteme de umbrire (rulouri exterioare si jaluzele verticale). Totodata, comercializeaza alte produse destinate acestui sector de activitate, cum ar fi armaturi, usi de garaj etc. Livrarile se realizeaza, in principal, la nivel zonal, (dar si in alte regiuni din tara, la nevoie), precum si pe pietele externe (Marea Britanie, Luxemburg, Belgia, Italia, Spania, Norvegia, Danemarca si Franta), unde, in 2017, a ajuns aproximativ 10% din productia totala de ansambluri termoizolante. Informatii suplimentare, la www.contas.ro 
 
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left