Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 22 Martie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - CRM SIKER GROUP: Livrari de tamplarie din aluminiu pe piata franceza
CRM SIKER GROUP: Livrari de tamplarie din aluminiu pe piata franceza
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 13 Nov 2018 06:00
Compania CRM Siker Group, din Bucuresti, specializata in executia de tamplarie din aluminiu si pereti cortina, respectiv in realizarea de lucrari de placare a fatadelor, livreaza in prezent ansambluri termoizolante din aluminiu pentru trei proiecte rezidentiale din Franta, de dimensiuni importante. „Livrarile se fac direct la proiect, iar ansamblurile termoizolante pe care le furnizam integreaza profile Schüco si geam termoizolant provenit de la unul dintre furnizorii nostri traditionali, respectiv Valras Prod, Cristal Brad sau Delta Glass. Produsele noastre se incadreaza in gama premium si poate si din acest motiv nu am avut nicio problema in desfasurarea activitatii pe piata franceza. Atat timp cat produsele au calitatea solicitata, toata lumea este multumita, iar activitatile se desfasoara in cele mai bune conditii. Luand in considerare si experienta proprie satisfacatoare, consideram ca activitatile de export reprezinta o buna sursa de dezvoltare pentru companiile producatoare din Romania”, este de parere Cornel Modreanu, directorul general al firmei. 
In procesul de executie a ansamblurilor termoizolante, producatorul bucurestean utilizeaza, de asemenea, profile Wicona si Profilco, iar activitatile de distributie se desfasoara, in principal, in Bucuresti si zonele limitrofe. Informatii suplimentare, la www.crmsiker.ro 
 
SISECAM
TSV
rehau
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza