Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - DELTA GLASS: Estimari de crestere a cifrei de afaceri curente cu 35%
DELTA GLASS: Estimari de crestere a cifrei de afaceri curente cu 35%
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 20 Iul 2015 18:00
Dupa ce in precedentul exercitiu financiar a inregistrat o majorare a cifrei de afaceri de la nivelul de 14,5 milioane de lei pana la 16,2 milioane de lei, pentru 2015 managerii companiei Delta Glass si-au propus  mentinerea acestui trend ascendent, si, implicit, a unei noi sporiri care sa atinga o cota cuprinsa intre 5% si 7%. La realizarea incasarilor, contributia cea mai importanta o are realizarea de geam termoizolant (cu o pondere de 60% din total), diferenta fiind reprezentata de comercializarea de vitraje pentru industria mobilierului (20%), de alte produse din sticla, inclusiv in domeniul arhitectural (5%), precum si de acordarea unor servicii auxiliare pe aceste segment. In cele ce urmeaza, reprezentantul firmei, Catalin Iuhasz, detaliaza evolutia pietei si aspecte legate de propria activitate.
 
- Cum se structureaza oferta proprie de produse si servicii?
- Pe segmentul geamului termoizolant, fabricam o gama complexa de produse de acest tip, in care sunt incluse modele duble si triple cu pelicula speciala - coating (avand o cota de 75% din total) si de tip ”comodity”, respectiv „4 seasons” cu float si Low-E cu float. Dintre noutatile pe care intentionam sa le lansam anul acesta se disting cele de pe segmentul sticlei arhitecturale. De asemenea, pentru realizarea vitrajelor, dispunem de o capacitate de productie de 10.000 mp/luna - pe care, in acest moment, reusim sa o exploatam in totalitate - si prelucram sticla marcile AGC, Saint-Gobain si Guardian.
 
- Cum decurg livrarile in ultimul timp?
- Aria de distributie a firmei s-a extins atat la nivel national, cat si international, activitatile de export reprezentand aproximativ 35% din productia totala. Pietele accesate sunt cele din Belgia, Franta, Spania, Elvetia si, mai nou, Israel. Toate livrarile noastre se efectueaza deopotriva direct (pe plan intern), cat si prin intermediul producatorilor de tamplarie exportatori, la export. Toate categoriile de beneficiari s-au orientat anul acesta cu precadere catre achizitia de modele premium, singura diferenta la export fiind reprezentata de particularitatile si specificatiile fiecarui proiect in parte, cererea fiind, in general, similara celei de pe plan autohton.
 
- Ce strategie aveti in vedere pentru intervalul urmator si care sunt conditiile economice specifice derularii activitatii?
- Pentru dezvoltarea activitatii din acest an, ne-am propus sa derulam din fonduri proprii doua proiecte care presupun achizitia de utilaje si a unui program software, pe care am decis sa le implementam in principal pentru ca am remarcat o usoara imbunatatire a situatiei pietei de profil. Aceasta se datoreaza in principal orientarii beneficiarilor catre achizitia de modele premium, in detrimentul celor economice, insa se resimte inca o nevoie acuta pentru anumite imbunatatiri de ordin politic si economic. De asemenea, ar fi de mare ajutor, adoptarea unor masuri sustinute de atragere a investitorilor si continuarea programului de reabilitare termica pentru fondul existent de locuinte.  
 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left