Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ELVIMAR GLASS: Proiectele rezidentiale noi detin ponderea in totalul activitatii
ELVIMAR GLASS: Proiectele rezidentiale noi detin ponderea in totalul activitatii
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 19 Dec 2022 06:10

Producatorul de tamplarie si geam termoizolant Elvimar Glass, cu sediul in judetul Buzau, a decis ca anul acesta sa adopte o strategie de mentinere a activitatii la parametri optimi. „Conditiile de piata sunt, in continuare, dificile, iar una dintre cele mai mari probleme careia a trebuit sa ii facem fata a fost reprezentata de majorarea preturilor la materiile prime. Chiar daca in ultima perioada acestea s-au stabilizat si, in unele cazuri, s-au inscris pe un trend descendent, nu putem prevedea care va fi evolutia lor in perioada urmatoare. Ne bucuram ca deocamdata sunt oarecum stabile, insa observam ca beneficiarii se afla in expectativa si asteapta sa vada care va fi evolutia conflictului militar de la granita tarii noastre. In ceea ce priveste portofoliul propriu de proiecte, am observat o scadere a numarului total a acestora si asteptam sa vedem care va fi evolutia acestora pe viitor. De exemplu, numarul proiectelor de reabilitare termica a scazut foarte mult in cadrul portofoliului propriu. Daca pana anul acesta procentul proiectelor respective era de 80% din totalul activitatii, situatia s-a schimbat total, iar anul acesta locuintele noi reprezinta 80% din total, iar 20% cladirile care se renoveaza. Este vorba in special de tamplarie veche din lemn, pe care clientii o inlocuiesc cu ansambluri termoizolante, chiar daca in variante simple. Din observatiile noastre, beneficiarii se informeaza tot mai mult, cu precadere de pe internet si au solicitari tot mai specializate, cum ar fi cele pentru modele antiefractie. De asemenea, in ultimul timp, am remarcat o orientare destul de accentuata a clientilor catre modele de calitate superioara. Activam, in principal pe plan national, iar in 2021 am inregistrat rezultate financiare in valoare de 9,5 milioane de lei. Pentru 2022, ne dorim cel putin sa ne mentinem rezultatele financiare la un nivel similar”, a declarat Dan Panaete, administratorul Elvimar Glass. 

 
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left