Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - Frontal Production Rumanien: Cota exporturilor ajunge la 95% din productie
Frontal Production Rumanien: Cota exporturilor ajunge la 95% din productie
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 18 Nov 2022 06:00
Reprezentanta autohtona a companiei Frontal (Olanda), Frontal Production Rumanien - FPR, a inregistrat o majorare a cotei exporturilor, de la 90% la 95%, in acest an. Produsele ajung pe pietele din Olanda, Belgia si Marea Britanie, planurile FPR fiind de extindere pe harta livrarilor externe.
"Livrarile pe pietele externe din Vestul Europei ale ansamblurilor din aluminiu fabricate in unitatea de productie din judetul Satu Mare se realizeaza integral prin intermediul firmei-mama. Proiectele carora acestea le sunt dedicate fac parte din toate categoriile (rezidentiale, turistice, comerciale etc.). Pe langa ferestrele si usile din aluminiu, livram si elemente destinate peretilor cortina. La export, este un cu totul alt stil de lucru, sunt cerinte speciale, dar si loc de extindere pe aceste piete. In prezent, livram in Olanda, Belgia si Marea Britanie, insa pe viitor este posibil sa ne extindem activitatile. Ansamblurile pe care le exportam integreaza profile Reynaers, Schüco si Kawneer si vitraje fabricate de societatile Union Glass si Ovi Best, ambele cu sediul in judetul Satu Mare.
In ceea ce priveste performantele financiare, anul acesta, pana in prezent, am inregistrat o majorare de aproximativ 20% a veniturilor si estimam ca vom incheia acest an cu o crestere de circa 25% a cifrei de afaceri in raport cu valoarea de 3,9 milioane de lei inregistrata in 2021. Intreaga evolutie se datoreaza cotei de piata pe care o detinem.
In vederea dezvoltarii activitatii, anul acesta am investit in achizitia de utilaje noi si extinderea suprafetei de productie. Cele mai mari probleme care ne-au afectat operatiunile in 2022 au fost reprezentate de majorarile de preturi la materia prima, la utilitati si mai ales lipsa fortei calificate de munca", a mentionat Nagy Levente, directorul executiv al firmei. 
 
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left