Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 04 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - GIP: Masurile sanitare de preventie sunt prioritare in activitatile de productie
GIP: Masurile sanitare de preventie sunt prioritare in activitatile de productie
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 28 Sep 2020 05:00
Debutul pandemiei a determinat compania GIP Craiova sa inchida activitatea timp de 21 de zile, in luna aprilie a acestui an. Astfel, in primul semestru din 2020, cifra de afaceri s-a redus cu 2% la veniturile interne si cu 50% la cele externe. “In continuare, ne-am propus sa acordam o atentie sporita aspectelor de protectie sanitara, astfel incat, in fluxurile tehnologice, personalul sa fie echipat corespunzator si sa lucreze pastrand o distantare corespunzatoare, conform recomandarilor guvernamenale. Estimam ca, datorita problemelor legate de pandemia globala, este posibil sa asistam la o scadere a productiei de tamplarie termoizolanta si vitraje (in special cele destinate exporturilor), precum si la un regres in domeniul constructiilor.  
Consider ca cea mai potrivita masura pe care Guvernul Romaniei ar trebui sa o adopte privind preventia sanitara ar consta intr-o campanie audiovizuala de informare a populatiei. Aceasta ar trebui sa includa exemple concrete cu persoane care s-au infectat cu virusul Covid-19 si impreuna cu colectivul medical sa prezinte cum a evoluat boala, de la infectarea cu SARS-Cov-2, la simptome, perioada de spitalizare (pe saloane si/sau la ATI), precum si perioada de recuperare dupa vindecare. In acest fel, populatia si administratorii ar putea sa constientizeze si mai bine gravitatea situatiei si sa se autodisciplineze. Masura economica pe care ar trebui sa o adopte guvernul la nivel national ar fi folosirea banilor pentru demararea investitiilor in infrastructura si proiecte de interes national pe principiul - sa facem autostrada ca masinile sigur vor veni - si care indirect prin fluxurile financiare dintre stat, banci, furnizori si clienti va crea pe orizontala si in orice domeniu locuri de munca si proiecte de investitii. Aceste locuri de munca ar reduce circulatia anosta a fortei de munca din Romania catre alte tari din UE, iar aceasta stabilizare ar fi benefica si din punct de vedere sanitar”, a precizat Virgil Cocosila, directorul economic al firmei GIP srl Craiova.
Societatea GIP - Craiova este activa in domeniul productiei mai multor tipuri de vitraje, respectiv geam termoizolant (cu o contributie de 40% la activitatea totala), geam securizat (40%), securizat si laminat (10%) si geam prelucrat (10%). Pentru anul in curs, firma deruleaza un proiect de investitii in valoare de 1,25 milioane de euro pentru dezvoltarea activitatilor de productie. Informatii suplimentare pe site www.gip.ro{/access} 
 
2021-video-fer
ghid_montaj
rehau
athena_370px
SISECAM
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

VBH
ROTO
ALUPROF
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE