Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - GRIDOMA: Cifra de afaceri de 4,5 milioane de euro inregistrata in anul 2022
GRIDOMA: Cifra de afaceri de 4,5 milioane de euro inregistrata in anul 2022
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 11 Oct 2023 06:30
Compania Gridoma Serv-Com, cu sediul in judetul Suceava, va finaliza pana la sfarsitul acestui an un proiect de investitii care presupune constructia unei noi hale de productie cu o suprafata de 3.150 mp si a unei cladiri moderne de birouri cu o suprafata desfasurata de 900 mp, in localitatea Horodnicul de Sus. Florin Grigorean, administratorul firmei, precizeaza ca noua hala va fi utilata cu echipamente performante, precum o noua linie de productie a geamului izolant marca Forel (Italia) si un robot de sigilare, dar si ca valoarea totala a investitiei depaseste 2,5 milioane de euro.
- Cum vedeti evolutia domeniului specific de activitate din ultimul timp?
- Putem afirma ca am traversat cu siguranta o perioada dificila, dar care, in ceea ce ne priveste, a fost in acelasi timp prielnica pentru investitii si dezvoltare. De asemenea, cresterea preturilor la energie si la materiile prime, transpuse in costul produselor finite, au determinat anul trecut o crestere a cifrei de afaceri, pana la valoarea de 4,5 milioane de euro, anul 2022 fiind astfel profitabil pentru noi. In primul semestru din 2023 am atins incasari in valoare de doua milioane de euro, ceea ce speram ca ne va permite sa obtinem o mentinere a nivelului cifrei de afaceri din 2022, mai ales ca, anul acesta, costurile la energie si la materiile prime au inceput sa scada si, prin urmare, ne asteptam la o stabilizare a preturilor. In continuare, suntem pregatiti sa facem fata inclusiv unor cereri venite din Ucraina, tara ce ar putea sa intre in reconstructie la incheierea razboiului, eveniment care, deocamdata, nu a avut un impact direct asupra activitatii noastre.
- Care este dinamica activitatilor proprii de productie?
- Structura activitatii proprii presupune in prezent productia si comercializarea de geam termoizolant (in proportie de 60% din total), a altor produse din sticla, precum si al derularii de operatiuni de prelucrare a sticlei (20%), respectiv al unor activitati in domeniul turistic. In ceea ce priveste productia geamului termoizolant, detinem o capacitate de fabricatie de 350 de unitati/ 8 ore si putem realiza orice tip de geam termoizolant. Lucram cu sticla Saint-Gobain sau Guardian, precum si cu materiale de alti furnizori, precum Kömmerling, Fenzi, Grace sau Viomal. Avem relatii foarte bune de colaborare atat cu furnizorii proprii, cat si cu beneficiarii, iar pe fondul crizelor recente, putem spune ca acestea chiar s-au consolidat. Pe segmentul prelucrarii sticlei, asiguram servicii de laminare, taiere si cantuire, realizand, totodata, compartimentari din sticla, cabine de dus sau balustrade din acelasi material. Anul acesta nu am inclus produse noi in portofoliul propriu, insa am avut capacitatea sa indeplinim orice solicitare pe care am primit-o din partea clientilor.   
- Unde sunt livrate produsele pe care le realizati?
- Ne distribuim produsele in toate zonele Romaniei, iar anul acesta am inregistrat comenzi mai numeroase provenite din localitati precum Constanta, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Satu Mare sau Slatina. Cele mai importante proiecte la care am livrat geam termoizolant in ultimul an in Romania au fost reprezentate de salile de sport construite in mediul rural, cu fonduri europene. Prin intermediul colaboratorilor, produsele pe care le fabricam ajung si la export, in tari precum Italia, Belgia sau Franta.
    
 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left