Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - HIDROPLASTO: Redeschidere a fabricii de tamplarie din PVC
HIDROPLASTO: Redeschidere a fabricii de tamplarie din PVC
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 01 Aug 2012 15:38
Compania Hidoplasto, in calitate de unic reprezentant al concernului Besagroup-Germania, care coordoneaza si firma producatoare de profile din PVC Roplasto, a redeschis recent fabrica de tamplarie din PVC, detinand, totodata, un depozit de sisteme specifice. Inaugurarea noului spatiu de productie a avut loc in urma unor investitii masive in retehnologizare, efectuate in parteneriat cu Roplasto. Astfel, toate ansamblurile sunt realizate exclusiv cu profile Roplasto, iar clientii beneficiaza de un raport optim calitate-pret si de o serie de servicii auxiliare, cum ar fi consultanta gratuita (asigurata prin intermediul departamentului special de dezvoltare), montaj gratuit si garantie pe viata. In acelasi timp, firma s-a implicat, recent, in asigurarea de solutii din domeniul IT, prin fondarea unui agent economic denumit – HPHost. Prin initierea parteneriatului cu Roplasto, Hidroplasto a devenit unul dintre numerosii producatori de tamplarie termoizolanta din PVC din 15 tari care colaboreaza in acest regim cu furnizorul, detinand, totodata, exclusivitate pe plan autohton. Usile si ferestrele din PVC se inscriu in clasa energetica A si integreaza repere din gama 7001, cu trei pana la opt camere si cu adancimi constructive cuprinse intre 70 mm si 80 mm.
***
Cu o experienta de peste 50 de ani in domeniu, Roplasto s-a specializat in extinderea de profile din PVC, fiind, totodata, unul dintre cei mai mari producatori specializati din Germania. Cea mai importanta preocupare a managerilor concernului consta in asigurarea unui grad inalt de calitate pentru modelele promovate, fiind primul fabricant de sisteme care, in anul 1993, a indeplinit cerintele DIN ISO 9001. In prezent, angajatii firmei se ocupa constant de inovatii si fac analize asupra gradului de dezvoltare a pietei si a viitoarelor reglementari. Informatii suplimentare, la www.hidroplasto.ro
 
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left