Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 13 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - INKEMA EAST obtine o noua distinctie in cadrul editiei anuale Top Afaceri Romania
INKEMA EAST obtine o noua distinctie in cadrul editiei anuale Top Afaceri Romania
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 14 Aug 2023 06:06
Compania Inkema East, cu sediul in judetul Timis, a obtinut in 2022 locul I in Topul Afaceri Romania 2022, la categoria Microintreprinderi, Domeniul 2511 - Fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice, conform bilantului din 2021.
„Suntem bucurosi ca progresul companiei noastre si contributia pe care o avem la dezvoltarea acestei prospere regiuni industriale din Romania au fost recunoscute, din nou, de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura din Timisoara, fiind recompensati cu premiul I pentru cel mai bun IMM din regiune, la categoria producatorilor de elemente metalice. Acest premiu este o recompensa pentru eforturile constante pe care le depunem pentru a imbunatati linia de productie pentru rampe de incarcare si usi industriale, precum si pentru expansiunea comerciala internationala extraordinara din ultimul timp, fiind, in prezent, una dintre principalele companii internationale specializate in fabricarea de rampe de incarcare si inchideri industriale. Adunam roadele expansiunii si internationalizarii in Europa de Est si ne consolidam astfel puternic si pozitia din Romania. Marca Inkema este prezenta in mai mult de 80 de tari din intreaga lume, concurand eficient pe o piata supusa unui continuu proces de schimbare si globalizare. De la sediul central al Inkema Sistemas din Barcelona, le multumim si cu aceasta ocazie tuturor clientilor, furnizorilor si colegilor din Romania pentru munca dedicata companiei, intrucat toti au contribuit la cresterea si consolidarea Inkema East”, au precizat reprezentantii firmei.
Societatea este prezenta pe piata din Romania din anul 2010, iar cele mai recente date financiare disponibile pe website-ul Ministerului Finantelor, pentru anul fiscal 2022, indica rezultate financiare in valoare de circa 20,8 milioane de lei. Informatii suplimentare, la www.inkema.com/ro 
 
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left