Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 26 Mai 2020
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - INWIDO: Rezultate fluctuante in T1 2019, datorate conditiilor meteo nefavorabile
INWIDO: Rezultate fluctuante in T1 2019, datorate conditiilor meteo nefavorabile
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 11 Iun 2019 08:12
Producatorul multinational de tamplarie termoizolanta Inwido AB (cu baza operationala in Suedia, dar cu vanzari ce il fac lider in tarile nordice si un fabricant european de top, inclusiv in estul continentului) a anuntat ca rezultatele financiare din primul trimestru al anului in curs au fost fluctuante, in contextul unei dinamici organice negative, determinate, pe de-o parte, de conditiile meteo nefavorabile din perioada de referinta, iar pe de alta parte, de operatiunile derulate la un nivel redus in Suedia – si nu numai. In orice caz, din punct de vedere sezonier, primul trimestru al fiecarui an este cel mai slab pentru Inwido.
„In intervalul ianuarie-martie 2019, vanzarile nete s-au plasat la putin peste ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet 
va rugam sa optati pentru 
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
ghid_montaj
COVID-19
athena_370px
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK