Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - MADE EXPO: 7 producatori de tamplarie din Romania expun la targul de la Milano
MADE EXPO: 7 producatori de tamplarie din Romania expun la targul de la Milano
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 12 Feb 2019 06:44
In intervalul 13 - 16 martie, centrul expozitional RHO din Milano gazduieste o noua editie a targului international Made Expo - cel mai mare eveniment de profil din Italia si unul dintre cele mai importante din Europa pe segmentul proiectarii, executiei si renovarii constructiilor. Manifestarea reuneste patru segmente distincte, dedicate, in ordine, constructiilor si materialelor, anvelopantelor si ansamblurilor de tamplarie, finisajelor de interior/exterior, respectiv aplicatiilor software, tehnologiilor si serviciilor. Deja la targ si-au anuntat prezenta cei mai importanti furnizori si producatori din Europa, tara noastra urmand a fi reprezentata, la randul sau, de companii cunoscute, cum ar fi Bico Industries, Komfort Wood, Lipoplast, Optimedia, Pinum Door & Windows, QFort (Casa Noastra) si Mondo Style. Alaturi de acestea, vor participa „nume grele” ale industriei internationale de profil, daca ar fi amintite doar Mapei, Metra sau Velux. Tema principala a evenimentului din acest an va fi constituita de calitatea locuirii, ce va fi completata de o serie de subiecte la fel de interesante, cum ar fi oportunitatile comerciale, facilitarea schimbului de informatii, exploatarea experientei castigate de companiile inovatoare din domeniu etc. Toate acestea vor asigura o experienta completa vizitatorului profesionist, facilitand in special arhitectilor procesul de luare a unor decizii corecte in ceea ce priveste solutiile folosite in cadrul proiectelor. Organizatorii targului isi exprima speranta ca Made Expo va ramane o platforma optima de dialog intre profesionistii din bransa, care au ambitia de a impulsiona procesul de dezvoltare si de a asigura inclusiv prosperitatea companiilor pe care le reprezinta. Un factor central al acestei ecuatii il constituie calitatea produselor si serviciilor promovate, inclusiv din punctul respectiv de vedere expozitia italiana promovand solutii de top folosite in proiectare, executie si finisaj.
 
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left