Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 27 Ianuarie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - MAGNICOM estimeaza o calmare a majorarilor de preturi la materiile prime
MAGNICOM estimeaza o calmare a majorarilor de preturi la materiile prime
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 25 Aug 2022 06:10
Claudiu Braic, directorul de marketing al companiei Magnicom, precizeaza ca, in ultima perioada, relatiile cu furnizorii de materii prime au fost destul de tensionate, pe fondul cresterilor repetate de preturi. „In continuare, sper ca am intrat pe un trend pozitiv, in care scumpirile vor avea o cadenta mai lenta. Intentionam sa tratam cu atentie maxima perioada imediat urmatoare, deoarece incepem sa resimtim atat efectele inflatiei, cat si influenta negativa a contextului geopolitic pe care il traversam. Ca orice persoana cu gandire pozitiva, sper sa urmeze o detensionare a situatiei geopolitice, ceea ce ar ajuta la stabilizare si la intrarea pe un fagas de normalitate. Din pacate, nu cred ca acest lucru se va intampla pana la sfarsitul anului in curs, deci este posibil sa urmeze o perioada pe care doar cei care au strategiile potrivite pregatite o vor depasi cu bine.
Unul dintre principalele segmente ale activitatii companiei Magnicom este reprezentat de realizarea geamului termoizolant, care are o contributie de aproximativ 20% la cifra totala de afaceri. Pe segmentul executiei geamului termoizolant, pe care il distribuim si catre alti producatori de tamplarie, detinem o capacitate de productie de aproximativ 300 de unitati/ schimb si lucram cu sticla marca Saint-Gobain. Varietatea geamurilor dublu si triplu izolatoare cu care ne-am obisnuit clientii este una foarte diversificata, iar anul acesta cele mai numeroase cereri pe care le-am inregistrat au vizat modele de pachet de geam termoizolant cu trei foi de sticla. In general, in primele luni ale anului 2022, numarul solicitarilor pentru vitraje s-a mentinut la nivelul anului anterior, insa, in ultimele trei luni am sesizat o oarecare scadere a nivelului de comenzi”, a mai precizat reprezentantul firmei. Informatii suplimentare, la www.magnicom.ro
    
 
rehau
SISECAM
2021-video-fer
Meesenburg
TOP-500-PRODUCERS
A apărut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza