Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - MARIANTHERM: Proiecte importante, derulate pe plan extern
MARIANTHERM: Proiecte importante, derulate pe plan extern
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 25 Sep 2015 19:00
Compania Mariantherm, activa in domeniul tamplariei din aluminiu, efectueaza livrari importante la export care au atins in 2014 nivelul de 40% din productia totala. Operatiunile de acest tip se afla, in continuare,  in expansiune, tarile in care se deruleaza in prezent fiind Germania, Austria, Italia, Spania si Marea Britanie.
 
Andrei Mihaescu, Project Manager in cadrul Mariantherm: “In fiecare dintre aceste tari, lucram in principal direct pentru proiecte, numarul acestora fiind tot mai mare in ultimul timp, la fel ca si gradul de importanta al acestora. Astfel, in Germania, suntem in negocieri pentru adjudecarea unui proiect in Frankfurt. Este vorba despre un imobil (P+19E), care va gazdui locuinte, birouri si spatii comerciale, valoarea lucrarii fiind estimata la 4,3 milioane de euro. Desi am castigat acest proiect, pentru a-l putea demara avem nevoie sa gasim un partener pentru montaj, pe care il cautam in acest moment in Germania. De asemenea, in Marea Britanie, unul dintre colaboratorii nostri traditionali – reteaua de magazine Lidl – intentioneaza sa deschida aproximativ 1.000 de noi magazine, printre care si un nou tip de astfel de spatiu comercial mai mare decat cele de pana acum si extins pe două nivele. Adjudecarea acestui proiect presupune realizarea a 30/50 de magazine/an. Totodata, in Spania, in localitatea Palma de Mallorca, dupa ce am finalizat un showroom de dimensiuni mari, urmeaza sa derulam noi proiecte pentru refatadizarea unor hoteluri. Derulam toate aceste proiecte prin intermediul unor parteneriate cu dealeri locali si exportam toate categoriile de produse din oferta proprie, respectiv pereti cortina, tamplarie din aluminiu si PVC, fatade ventilate, rulouri tip Hella, usi glisante cu fotocelulă etc. Dintre beneficiile pe care le putem enumera ca urmare a implicarii in operatiuni de acest tip se afla faptul ca munca si capacitatea noastra profesionale sunt mult mai apreciate de dezvoltatorii si beneficiarii externi, preturile sunt mai mari si corecte, iar disciplina profesionala este net superioara. Anul acesta, concomitent cu dezvoltarea optima a segmentului exportului, incercam sa ne regrupam si pe plan intern, unde, de asemenea, avem in derulare proiecte importante”.  
 
rehau
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left