Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - MULTI DINAMIC SERV: Livrarile la export au atins cota de 35% din productia totala
MULTI DINAMIC SERV: Livrarile la export au atins cota de 35% din productia totala
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 10 Sep 2018 06:00
Producatorul de tamplarie termoizolanta Multi Dinamic Serv livreaza sporadic geam termoizolant (pe care il produce si pentru terti), inregistrand, in ultimul timp, o cerere in crestere pe acest segment de activitate.
„Contributia livrarilor de geam termoizolant la cifra totala de afaceri este de aproximativ 30%, in acest procent fiind inglobate si operatiunile de spalare a sticlei, pentru care am achizitionat, in 2017, un utilaj special. Geamul termoizolant pe care il fabricam este disponibil in mai multe configuratii, respectiv structural, float cu Low-E, de tip «4 Seasons» sau triplu. Pentru realizarea vitrajelor utilizam sticla Pilkington sau Guardian, iar modelele triple cu argon le folosim pentru ansamblurile din PVC (cu o contributie de 60% la incasarile totale ale firmei) si aluminiu pe care le producem”, a declarat Sorin Daniel Stanciu, administratorul companiei.
Livrarile companiei se deruleaza, in principal, pe plan judetean, dar si la export, unde se inregistreaza comenzi in crestere. Acestea reprezinta, actualmente aproximativ 35% din productia totala si se realizeaza in Germania si Austria. Evolutia optima a comenzilor din primele sase luni a.c. il determina pe administratorul companiei sa estimeze ca anul acesta se va inregistra o majorare de peste 20% a cifrei de afaceri comparativ cu valoarea de 2,4 milioane de lei din 2017. Informatii suplimentare, la www.multidinamicserv.ro 
 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left