Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 24 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - NOU! A aparut revista Fereastra - editia august 2019
NOU! A aparut revista Fereastra - editia august 2019
Producatori de tamplarie Publicat de AG&F 02 Aug 2019 17:14
A aparut editia august a revistei Fereastra, care cuprinde date si informatii referitoare la situatia actuala si perspectivele pietei nationale/ internationale de tamplarie termoizolanta si fatade cortina, avand ca tema centrala analiza activitatii firmelor din bransa importatorilor/distribuitorilor de sticla arhitecturala, a fabricantilor de geam termoizolant, a celor din domeniul utilajelor destinate executiei de ferestre sau industriei sticlei si a celor producatoare de elemente din categoria sistemelor de umbrire, conturata inclusiv pe baza unor date statistice referitoare la importul, exportul sau distributia de elemente vitrate. In consecinta, perspectivele acestor segmente de piata sunt reliefate intr-o maniera exhaustiva, inclusiv prin integrarea celor mai recente informatii referitoare la fabricanti si furnizori. Analizele mai cuprind si o serie de estimari, realizate pe baza anumitor aspecte ce ar putea deveni definitorii pentru domeniul specific, incepand din 2019. Pentru a intregi cercetarile respective, in 14 pagini ale revistei se expun, in mod exhaustiv, opiniile a 32 de manageri ai unor furnizori importanti de vitraje, echipamente si producatori de sisteme parasolare sau comercianti de materii prime si materiale pentru aceste domenii, care se refera atat la situatia actuala sau perspectivele afacerilor proprii, cat si la dinamica segmentelor de piata specifice. De asemenea, sunt prezentate subiecte cu privire la evolutia societatilor din domeniu, informatii despre cei mai semnificativi producatori de tamplarie si furnizori de sisteme, aspecte economice, tehnice si legislative etc. In acelasi timp, se relateaza principalele noutati din domeniu, in cadrul rubricii de produse si tehnologii, care accentueaza cateva aspecte legate de diversele variante de sisteme de umbrire, cum ar fi cortinele de control solar si sticla inteligenta, noile solutii active si pasive de protectie solara contribuind la confortul beneficiarilor, care, ca impact social, reprezinta unul din punctele-cheie ale sustenabilitatii constructiilor.
Noile solutii active si pasive de protectie solara, prezentate pe larg in paginile revistei
Sumarul revistei - conceputa intr-o structura bilingva (romana si engleza) si integrata cu publicatia Agenda Constructiilor - abordeaza, printre altele, diverse teme de actualitate. Rubrica de analiza, dezvoltata in 14 pagini, reflecta cele mai importante aspecte legate de evolutia pietelor nationale si europene de sticla arhitecturala, geam termoizolant, utilaje si echipamente pentru tamplarie si industria vitrajelor, respectiv sisteme de umbrire, elemente parasolare si altele. Cele mai semnificative inovatii, cum ar fi cortinele de control solar (paneluri cortina, concepute ca o solutie avangardista), senzorii de interior pentru comanda automata a dispozitivelor de umbrire, sticla inteligenta cu proprietati adaptabile de reflexie si umbrire etc., sunt prezentate, dupa cum se arata anterior, la rubrica de produse si tehnologii, in cadrul careia sunt reliefate si eforturile de cercetare-dezvoltare, incununate de succes, ale unor companii precum Urban Maschinenbau, Trocal, Sturtz si altele. La sectiunea de opinii, situatia generala a diverselor segmente specifice (furnizarea de profile si accesorii pentru rulouri exterioare, fabricarea elementelor parasolare, distributia de utilaje si echipamente, livrarea de feronerie si accesorii, productia de tamplarie din PVC/aluminiu si geam termoizolant) sunt conturate de manageri ai firmelor Comfortex, Imroglass, Axor si Clemans AL-Glass. La rubrica de producatori si furnizori se evidentiaza, in patru pagini, modul in care dinamica intregului sector este influentata de fluctuatiile pietei (inclusiv prin prisma analizei fenomenului insolventelor in randul firmelor din constructii, care afecteaza si afacerile cu tamplarie), in timp ce o serie de companii reprezentative indica principalele probleme survenite in primele opt luni ale a anului in curs si perspectivele pe termen scurt si mediu. In fine, dar nu in ultimul rand, sectiunea dedicata marilor corporatii din bransa, structurata de aceasta data in opt pagini, reflecta atat activitatea unor grupuri multinationale de anvergura mondiala, principalele aspecte conturate la prima editie a Wiener Fensterkongress (conferinta internationala pe tema tamplariei termoizolante, organizata de institutul Interconnection Consulting Group), cat si rezultatele unei cercetari recente privind dimensiunea si tendintele pietei europene de profil, pentru care se preconizeaza schimbari majore pana in anul 2022. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
athena_370px
SISECAM
2021-video-fer
ghid_montaj
rehau
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
VBH
trocal
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE