Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 28 Octombrie 2020
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - NOU! A aparut revista Fereastra, editia ianuarie-februarie 2018
NOU! A aparut revista Fereastra, editia ianuarie-februarie 2018
Producatori de tamplarie Publicat de AG&F 21 Feb 2018 07:08
A aparut editia ianuarie-februarie a revistei Fereastra, care cuprinde date si informatii referitoare la situatia actuala si perspectivele pietei nationale/internationale de tamplarie termoizolanta si fatade cortina, avand ca tema centrala, pe de-o parte, diverse aspecte specifice pietei fabricantilor de ansambluri (din perspectiva comunicarii informatiilor specifice, de oficialii patronatului de profil), iar pe de alta parte, analiza unor previziuni pe termen mediu in bransa firmelor din industria de ferestre si usi, prezentate pentru a treia oara in acest format si actualizate cu estimarile actuale ale Comisiei Nationale de Prognoza, publicate in februarie a.c. De asemenea, in paginile revistei sunt reflectate pe larg analize si estimari ale activitatii companiilor din sectorul furnizarii de sisteme din PVC, servicii de infoliere si vopsire sau armaturi metalice si din domeniul productiei de tamplarie din PVC si elemente conexe. In consecinta, perspectivele acestor segmente de piata sunt reliefate intr-o maniera exhaustiva, inclusiv prin integrarea celor mai recente informatii referitoare la fabricanti si furnizori. Dupa cum se arata anterior, analizele mai cuprind si o serie de estimari, realizate pe baza anumitor aspecte ce ar putea deveni definitorii pentru domeniul specific, incepand din 2018. Pentru a intregi cercetarile respective, in 18 pagini ale revistei se expun, in mod exhaustiv, opiniile a 38 de producatori de tamplarie, furnizori de sisteme etc., care se refera atat la situatia actuala sau la prognozele privind evolutia afacerilor proprii, cat si la dinamica segmentelor de piata ori la aspecte specifice. De asemenea, sunt prezentate subiecte cu privire la evolutia societatilor din domeniu, informatii despre cei mai semnificativi producatori de tamplarie si furnizori de sisteme, analize economice, tehnice si legislative etc. In acelasi timp, se relateaza principalele noutati din domeniu, in cadrul rubricii de produse si tehnologii, care accentueaza efortul incununat de succes, in materie de cercetare si dezvoltare, depus de expertii unor societati ce stabilesc tendinte in domeniile lor de activitate, aspecte legate de noutatile prezentate la Fensterbau/ Frontale 2018 si altele.
Noile evaluari ale pietei contureaza dinamica afacerilor din bransa
Sumarul revistei - conceputa intr-o structura bilingva (romana si engleza) si integrata cu publicatia Agenda Constructiilor - abordeaza, printre altele, diverse teme de actualitate. In cadrul rubricii de analiza, pe de-o parte, sunt reliefate in trei pagini, pentru a treia oara consecutiv, dar in premiera pentru 2018, principalele prognoze referitoare la evolutia productiei de tamplarie termoizolanta in intervalul anilor 2016-2021, iar pe de alta parte se dezbat aspecte fundamentale cu privire la bransa furnizorilor de sisteme din PVC (cu factori de influenta precum productia de ansambluri din acest material, fenomenul insolventei partenerilor de afaceri si chiar a unor distribuitori, analiza cifrei de afaceri a 39 de companii importante, situatia importurilor etc.). Domeniul productiei de ferestre din PVC face obiectul unui articol distinct, cu previziuni privind rata de crestere a fabricarii ansamblurilor si la operatiunile de export, analiza fiind certificata prin opiniile a 28 de manageri ai firmelor de profil. Rubrica de eveniment, dezvoltata in doua pagini, reflecta cele mai importante aspecte ale activitatii PPTT, care a aniversat recent un deceniu si jumatate de reprezentare cu succes a intereselor membrilor sai. La sectiunea de produse si tehnologii sunt reliefate in sase pagini noutatile ce se vor evidentia la Fensterbau/ Frontale 2018, precum si caracteristicile unor sisteme moderne propuse de BASF, Schachermayer, Roto, Urban C & O si alte companii, mai ales ca, prin cercetare-dezvoltare si inovatie, firmele respective stabilesc noi standarde in domeniu. La rubrica de opinii, situatia generala a pietei, in ansamblul sau, precum si a diverselor segmente specifice (tamplarie din PVC, furnizarea de sisteme din acelasi material, livrarea de solutii speciale de vopsire/nuantare, adezivi si sisteme de etansare etc.) sunt conturate de manageri ai societatilor Romserv Invest, Magnicom, Electric Plus, AkzoNobel, Bucovrad si Temad. La sectiunea de producatori si furnizori se evidentiaza, in patru pagini, modul in care dinamica intregului sector este influentata de diverse aspecte intrinseci sau extrinseci, inclusiv prin prisma noilor perspective economice pentru companiile din sectorul de ferestre, in timp ce o serie de companii reprezentative indica principalele probleme survenite anul trecut si perspectivele pe termen scurt si mediu. In fine, dar nu in ultimul rand, cele mai semnificative informatii cu privire la noile valente ale mediului de afaceri (supus unor provocari, cum ar fi implementarea comertului electronic in industria de tamplarie termoizolanta sau transformarea ferestrelor moderne in veritabile masinarii electromecanice) si la standardizarea, testarea si instalarea sistemelor antiefractie (asa cum sunt intrevazute de specialistii IFT Rosenheim) se evidentiaza pe larg la rubrica de consultanta. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
TELECOAUTOMATION
rehau
athena_370px
ghid_montaj
SISECAM
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
deceunink_2020
dualsoft
nhdp

Parteneri

ROTO
trocal
VBH
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE