Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 05 Iulie 2020
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - NOU! A aparut revista TOP Fereastra, editia mai 2019
NOU! A aparut revista TOP Fereastra, editia mai 2019
Producatori de tamplarie Publicat de AG&F 07 Mai 2019 17:54
A aparut editia mai a revistei TOP Fereastra, cuprinde date si informatii referitoare la situatia actuala si perspectivele pietei nationale/internationale de tamplarie termoizolanta si fatade cortina, avand ca tema centrala, pe de-o parte, diverse aspecte specifice pietei nationale de ferestre (din perspectiva reiterarii datelor cu privire la importul de sisteme, exportul de ansambluri din PVC etc.), iar pe de alta parte, aspecte legate de Conferinta Internationala despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra 2019 (eveniment ce a ajuns la editia a XI-a). De asemenea, in paginile revistei sunt reflectate pe larg analize si estimari ale activitatii unor companii importante din sectorul productiei de tamplarie si/sau furnizarii de sisteme de profile, echipamente, vitraje etc. In consecinta, perspectivele acestor segmente de piata sunt reliefate intr-o maniera exhaustiva, inclusiv prin integrarea celor mai recente informatii referitoare la fabricanti si furnizori. De asemenea, analizele mai cuprind si o serie de estimari, realizate pe baza anumitor aspecte ce ar putea deveni definitorii pentru domeniul specific, incepand din 2019. In acelasi timp, sunt prezentate subiecte cu privire la evolutia societatilor din domeniu, informatii despre cei mai semnificativi producatori de tamplarie si furnizori de sisteme, analize economice, tehnice si legislative etc. Totodata, dupa cum se arata anterior, se relateaza principalele noutati din domeniu, in cadrul rubricii de produse si tehnologii, care accentueaza, pe de-o parte, noile criterii (cum ar fi maximizarea eficientei energetice) care stau la baza promovarii vitrajelor moderne, iar pe de alta parte, ilustreaza efortul incununat de succes, in materie de cercetare si dezvoltare, depus de expertii unor societati ce stabilesc tendinte in domeniile lor de activitate si altele. 
Aspecte inedite, ce vor fi prezentate la EURO-Fereastra 2019
Sumarul revistei - conceputa intr-o structura bilingva (romana si engleza) si integrata cu publicatia Agenda Constructiilor - abordeaza, printre altele diverse teme de actualitate. La rubrica de eveniment sunt descrise, in doua pagini, aspecte inedite ce vor evidentiate cu prilejul derularii celei de-a XI-a editii a Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra 2019. La randul sau, rubrica de analiza releva modul in care cele mai recente informatii cu privire la evolutia importului de sisteme pentru tamplarie si a exportului de ferestre confirma cresterea pietei, in ansamblul sau, fiind evidentiate si prognoze realizate pe baza unor date cu privire la dinamica volumului lucrarilor de constructii (furnizate de INS), la proiectia principalilor indicatori macroeconomici (de la Comisia Nationala de Strategie si Prognoza), la dinamica pietei de constructii rezidentiale etc. La sectiunea de produse si tehnologii sunt reliefate in patru pagini noile solutii vitrate pentru maximizarea eficientei energetice, precum si inovatii propuse de Elumatec, Salamander Industrie Produkte si Dynamic Selling Group, mai ales ca, prin cercetare-dezvoltare si inovare, firmele respective stabilesc noi standarde in domeniu. La sectiunea de opinii, situatia generala a pietei, in ansamblul sau, precum si a diverselor segmente specifice (furnizarea de materiale de fixare, usi automate, executia si montajul de pereti cortina, productia de ansambluri din PVC etc.) sunt conturate de manageri ai societatilor Wurth Romania, BIT Windoors, Alusystem, Glass Rom Impex si Romco System. La sectiunea de producatori si furnizori se evidentiaza, in sapte pagini, modul in care dinamica intregului sector este influentata de export, in timp ce o serie de companii reprezentative indica principalele probleme si realizari survenite anul trecut si perspectivele pe termen scurt si mediu. In acelasi timp, la rubrica de consultanta sunt prezentate cele mai semnificative informatii cu privire la evacuarea fumului si gazelor fierbinti prin sisteme SHEV, respectiv la tipologia si fabricarea vitrajelor cu proprietati de rezistenta la foc. Pentru mai multe informatii, click aici!
 
ghid_montaj
athena_370px
COVID-19
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
deceuninck_belgium
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
trocal
ROTO
VBH
URBAN
2020_bife-sim
PC-500-2019
GHID de INSTALARE