Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PPTT: Conferinta “Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei”, derulata la Iasi
PPTT: Conferinta “Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei”, derulata la Iasi
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 17 Oct 2018 15:43
Marti, 16 octombrie a.c., la centrul de conferinte din cadrul hotelului Select, din Iasi, a avut loc seminarul „Specialistilor fatadelor, ferestrelor si sticlei”, desfasurat cu ocazia evenimentului profesional „MUST-ul de arhitectura 2018”. Organizat de asociatia profesionala PPTT, conferinta este prima dintr-o serie de trei manifestari derulate sub acelasi moto, urmatoarele fiind planificate sa se desfasoare la Cluj-Napoca si Bucuresti. Tematica abordata cu aceasta ocazie a fost legata de executia si montajul corect al ansamblurilor de tamplarie termoizolanta, subiectele adresandu-se atat arhitectilor si proiectantilor, cat si studentilor care se pregatesc in cadrul structurilor de invatamant superior de profil. Printre temele cele mai interesante s-au numarat: prezentarea sistemului TP 7000 de la Teraplast, destinat executiei ferestrelor pentru case pasive, configurarea corecta a vitrajelor, particularitatile sistemelor de profile din aluminiu - legislatie si aplicabilitate, spatii ale sticlei, cladiri orientate catre viitor, montajul tamplariei rezistente la foc, drumul de la eficienta la confort sporit, aspecte practice legate de performanta energetica a cladirilor, solutii pentru stabilitatea fortei de munca. Evenimentul a fost sustinut de o serie de furnizori prestigiosi, cum ar fi Teraplast, AGC Flat Glass Romania, Reynaers Aluminium si Geze Romania, printre conferentiari numarandu-se inclusiv cadre universitare ca prof. arh. dr. Mihai Corneliu Driscu sau prof. dr. docent. ing. Dorina Nicolina Isopescu, precum si directorul de dezvoltare al Casei Sociale a Constructorilor (CSC), Constantin Balinisteanu.   
 
rehau
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left