Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PPTT: Conferinta specializata la Cluj-Napoca, in data de 7 noiembrie 2019
PPTT: Conferinta specializata la Cluj-Napoca, in data de 7 noiembrie 2019
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 30 Oct 2019 19:20
Cea de-a patra editie a seriei de conferinte „Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei”, organizata de Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta din Romania (PPTT) in fiecare an, in trei regiuni ale tarii, continua la nivelul lui 2019 cu evenimentul din Cluj-Napoca. Astfel, a doua manifestare din acest an este gazduita la Grand Hotel Napoca, str. Octavian Goga nr. 1, municipiul Cluj-Napoca si are loc la data de 7 noiembrie 2019.
„Tematica evenimentului este adresata specialistilor din domeniul executiei si montajului tamplariei termoizolante si peretilor cortina, producatorilor de vitraje izolante, arhitectilor si proiectantilor, studentilor de la facultatile de constructii si arhitectura, serviciilor specializate din cadrul autoritatilor locale privind arhitectura si urbanismul localitatilor si constructiilor. Participantii la conferinta vor avea prilejul de a intra in legatura cu specialisti ai firmelor de marca din acest domeniu, care vor prezenta ultimele noutati aparute pe piata si pe care urmeaza sa le utilizeze in activitatea curenta, in viitor. Dupa cum se cunoaste, accesul la conferinta este gratuit. Avand in vedere ca locurile sunt limitate, rezervarea acestora se va face in ordinea sosirii confirmarilor de participare”, a declarat ing. Lőrincz Barnabás, director executiv al PPTT.
Programul evenimentului a fost conceput astfel incat sa se axeze pe noutatile din domeniu, prezentate de aceasta data auditoriului din Transilvania (si nu numai). Astfel, dupa un cuvant de deschidere, rostit de Valentin Petrescu, presedintele PPTT, Nicolae Fenesan, secretar regional al Federatiei Generale a Sindicatelor Familia, va vorbi despre „Noi modalitati de implicare a salariatilor in dialogul social, dupa care Emil Serb, director de vanzari al Aluprof System Romania, se va referi la „Rezistenta la efractie a sistemelor arhitecturale din aluminiu”. „Feroneria - performanta / siguranta / confort / design” va fi un alt subiect prezentat auditoriului de Loredana Cristea si Costel Gavrila, Coordonator Product Marketing, respectiv Product Manager in cadrul Schachermayer Romania. Apoi, la intrebarea „Cum motivam oamenii demotivati?”, Ionela Irina Arsene, manager de resurse umane si trainer certificat John Maxwell Team, de la Maxitop Media Performance, va identifica, impreuna cu auditoriul, cele mai pertinente raspunsuri, iar Lucian Dinu, Key Account Manager al Proventuss Solutions, va descrie principalele modalitati de fabricare a fatadelor: sigilare, lipire, protectie la foc. Ulterior, dupa expunerea lui Victor Solomon, consultant de vanzari la Fereastra SUKI, care va vorbi despre sistemele culisante inovatoare pentru usi panoramice din PVC, la microfon va fi invitat conf. dr. ing. Nagy Zsolt, de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Facultatea de Constructii, Departamentul Structuri - Constructii Metalice (si director al companiei Gordias), pentru a discuta despre provocarile ingineresti la proiectarea luminatorului eliptic al centrului comercial „Shopping City Sibiu”.
Dupa o scurta pauza, Mihnea Baldea, Business Development Manager al Geze Romania, va propune auditoriului subiectul „Siguranta in utilizarea usilor automate”, iar Narcis Iarca, Solution Sales Romania al Wicona Romania, va discuta despre „Creativitate si tehnologie inovatoare pentru ferestre si usi”. La randul sau, conf. dr. ing. Ligia Moga, de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Facultatea de Constructii, Departamentul de Constructii Civile si Management, se va referi la „Alinierea legislatiei nationale si a curriculei universitare la cerintele de proiectare nZEB”. In continuare, Dragos Matei, Country Manager al AGC Flat Glass Romania, va prezenta modalitatile prin care solutiile vitrate asigura un control solar fara limite, iar Daniel Popa, Country Manager al Reynaers Aluminium, va vorbi despre „Mentenanta si intretinerea usilor si ferestrelor”. Aspecte legate de „Invatamantul superior de constructii clujean, astazi” vor fi evidentiate, ulterior, de conf. univ. dr. ing. Hortensiu Liviu Cucu, prorectorul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca. In fine, dar nu in ultimul rand, un alt invitat special al conferintei, Mircea Baciu, Regional Manager al GrECo Romania GmbH Viena – Sucursala Bucuresti, va aduce in atentia celor prezenti problematica legata de „Managementul riscurilor”.
Dupa cum informeaza organizatorii, participarea si eventualele detalii (nume participanti, functie, telefon mobil, e-mail, maximum doua persoane de la aceeasi companie) pot fi confirmate pana la data de 5 noiembrie 2019, utilizand un formular de inregistrare care poate fi accesat aici!
 
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left