Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 04 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PPTT este angajata in dialog cu autoritatile si susţine putenic interesele membrilor
PPTT este angajata in dialog cu autoritatile si susţine putenic interesele membrilor
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 09 Feb 2021 06:31
Lőrincz Barnabás, director executiv al Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT), a afirmat ca „pandemia si-a pus, desigur, amprenta asupra activitatilor patronale, prima modificare majora fiind cea de pastrare a distantei fizice. Masura respectiva a dus la anularea conferintelor si workshop-urilor noastre, care, pe langa aspectul de informare cu privire la noutatile tehnice, tehnologice si legislative, au avut si o importanta latura sociala. De asemenea, o alta consecinta a fost constituita de sistarea majoritatii vizitelor la membrii actuali si potentiali ai patronatului. Insa, PPTT a utilizat intens in ultimele luni sistemele de intalnire online pentru activitatile curente de lucru si pentru sedintele Consiliului Director. De asemenea, am reactualizat site-ul patronatului si am pus un accent mai mare pe informarea prin canalele proprii de social media. Credem ca am reusit sa sustinem companiile afectate de masurile de carantina, prin contributia avuta la modificarile legislative ocazionate de criza sanitara actuala, inclusiv in ceea ce priveste masurile exceptionale impuse prin decretul privind instituirea starii de urgenta. Totodata, alaturi de alte noua asociatii profesionale si patronale importante din domeniul eficientei energetice a cladirilor, reprezentand sute de firme din Romania si zeci de mii de specialisti din randul arhitectilor, inginerilor si auditorilor energetici, am cerut Guvernului sa aloce minimum 4 miliarde de euro, din cele 30,5 miliarde euro pe care Romania le poate accesa cu ajutorul Planului de Redresare si Rezilienta care trebuie trimis Comisiei Europene in perioada urmatoare, pentru eficienta energetica a cladirilor (informatii suplimentare, pe website-ul patronatului). Estimam ca aceasta criza se va incheia, probabil, la sfarsitul anului viitor in Uniunea Europeana si in statele dezvoltate de pe alte continente, respectiv in 2022 in restul tarilor, ca urmare a utilizarii pe scara larga a vaccinurilor. Activitatea PPTT va fi marcata de o mai mare utilizare a tehnologiei digitale in relatia cu membrii sai si cu autoritatile, urmand sa regandim sistemul de comunicare intre membri si modul de organizare a eventualelor evenimente pe teme legislative sau privind celelalte probleme cu care se confrunta breasla”.
 
2021-video-fer
athena_370px
SISECAM
rehau
ghid_montaj
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

ROTO
trocal
ALUPROF
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE