Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Octombrie 2022
SISECAM
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PPTT: Nou concept de brand colectiv pentru exportul de tamplarie in Franta
PPTT: Nou concept de brand colectiv pentru exportul de tamplarie in Franta
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 23 Iul 2018 07:12
Conducerea Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta din Romania (PPTT) invita pe cei interesati (fabricanti de ferestre - si nu numai) sa ia parte la evenimentul intitulat „Cum patrundem pe piata franceza a tamplariilor?”, organizat de USH Pro Business si PPTT.
Evenimentul are loc la data de 25 iulie 2018, de la ora 9.30, la sediul USH Pro Business (fosta Ambasada a Canadei, in zona Pietei Romane) din str. Nicolae Iorga, nr. 34-36, etaj 1, sector 1, Bucuresti.
„Va invitam sa participati la o intalnire de dezvoltare a conceptului de brand colectiv pentru producatorii de tamplarie din Romania, intalnire la care se vor prezenta mai multe detalii privind acest concept”, subliniaza oficialii PPTT, referindu-se la acest eveniment. Vor sustine prelegeri: Dan Cirjan, exportator cu o experienta de 10 ani pe piata franceza (pe tema „Avantajele constituirii unui consortiu de export pe piata Frantei in domeniul tamplariei si materialelor de constructii”), ing. Valentin Petrescu, presedintele PPTT (care va vorbi despre oportunitati si provocari in exportul romanesc de tamplarie termoizolanta in constructii) si Costin Lianu, director general al USH Pro Business, Centru de Transfer Tehnologic (ce se va referi la principalele modalitati de patrundere pe pietele externe a materialelor de constructii).
 Inscrierile se fac prin completarea unui formular de participare la eveniment si trimiterea acestuia la adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Data-limita de inscriere a fost stabilita la 24 iulie 2018, iar taxa de participare la eveniment este de 25 de lei/participant. Membrii PPTT pot participa la eveniment in regim gratuit. Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!
 
2021-video-fer
RT
rehau
Meesenburg
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza