Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Decembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PPTT se alatura Crucii Rosii si incurajeaza firmele sa doneze pentru refugiati
PPTT se alatura Crucii Rosii si incurajeaza firmele sa doneze pentru refugiati
Producatori de tamplarie Publicat de Elena Icleanu 09 Mar 2022 14:28
Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT) se solidarizeaza cu initiativa Crucii Rosii in campania “Umanitatea nu are granite”, in sprijinul cetatenilor ucraineni care si-au parasit tara si tranziteaza sau raman pe teritoriul Romaniei, din cauza razboiului din aceasta tara.
"Drama umanitara la granitele Romaniei este majora si credem ca nu putem ramane indiferenti la suferinta acestor oameni. In acest context, PPTT doreste sa se implice prin strangerea de fonduri de la firmele membre si nemembre. Astfel, puteti dirija fonduri prin sponsorizarea cu pana la 20% din impozitul pe profit/ venit in 2022 catre PPTT, iar banii colectati vor fi donati catre Crucea Rosie. Toate sponsorizarile ce au ca destinatie sustinerea acestei cauze sunt gestionate separat de PPTT. Banii vor fi folositi pentru sustinerea Campaniei «Umanitatea nu are granite», lansata de Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, pentru sprijinirea populatiei civile care paraseste Ucraina din cauza razboiului", au anuntat reprezentantii Patronatului.
Pe site-ul www.pptt.ro se realizeaza o pagina web cu lista companiilor care au sponsorizat PPTT in campania de strangere de fonduri si redirijarea acestora ca ajutor umanitar dat refugiatilor si victimelor civile din Ucraina.
PPTT a facut deja un prim pas si a sponsorizat Crucea Rosie in aceasta campanie cu suma de 25.000 de lei. Companiile care doresc sa se alature initiativei PPTT, potr contacta Patronatul la telefon 0723.178.215 sau pot completa Contractul de Sponsorizare, care va fi transmis la e-mail Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
rehau
2021-video-fer
SISECAM
TSV
TOP-500-PRODUCERS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza