Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PPTT: Ziua producatorilor si montatorilor de tamplarie si vitraje, pe 27 aprilie
PPTT: Ziua producatorilor si montatorilor de tamplarie si vitraje, pe 27 aprilie
Producatori de tamplarie Publicat de Elena Icleanu 25 Apr 2023 13:18
Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT) continua seria de evenimente dedicate promovarii productiei de calitate si noutatilor tehnice din domeniul executiei si montajului tamplariei termoizolante si fatadelor cu o noua conferinta "Ziua producatorilor si montatorilor de tamplarie, vitraje izolante si fatade". Evenimentul, aflat la cea de-a cincea editie, va avea loc la data de 27 aprilie 2023, la Phoenicia Grand Hotel - sala Kadisha, Bucuresti.
Accesul la conferinta este gratuit specialistilor din domeniul executiei si montajului de ferestre si usi din PVC, lemn, aluminiu sau otel, pereti cortina, fatade si executiei vitrajelor izolante, studentilor, arhitectilor, proiectantilor, serviciilor specializate din cadrul autoritatilor locale privind arhitectura si urbanismul localitatilor si constructiilor etc.
Printre speakerii care vor lua cuvantul in cadrul conferintei se afla Valentin Petrescu - Presedintele PPTT, Dana Badea - Product Manager la Aluminium Systems Alukonigstahl, Gheorghe Balaceanu - Presedintele FGS FAMILIA, Decebal Scraba - Product Manager la Kadra Tech, Emil Serb - director vanzari la Aluprof System Romania, Petre Luigi Luican - Presedintele AMCOR, Dr. Arh. Anca Ginavar - Director Directia Tehnica MDLPA, Radu Vieru - Director General la Proventuss Solutions, Daniel Popa - Director General la Reynaers Aluminium si Ovidiu Stefanescu - Senior Editor la Revista Fereastra.
Partenerii evenimentului sunt companiile Alukonigstahl, Kadra, Aluprof, Reynaers si Proventus, iar revistele Fereastra si Agenda Constructiilor sunt parteneri media.
Avand in vedere ca locurile sunt limitate, rezervarea acestora se va face in ordinea sosirii inregistrarilor de participare. Pentru informatii suplimentare si inscrierea la eveniment, click aici!
 
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left