Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 30 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PRIMA GLASS se implica in 2022 in proiecte profitabile din domeniul aluminiului
PRIMA GLASS se implica in 2022 in proiecte profitabile din domeniul aluminiului
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 28 Apr 2022 06:00
Principalele tipuri de proiecte pe segmentul tamplariei din aluminiu in care s-a implicat in ultima perioada compania Prima Glass, cu sediul in judetul Cluj, au fost sediile de firme si birouri, unitatile turistice si locuintele individuale „mai sofisticate”. „Ne derulam activitatea in principal in zona judetului de resedinta si in cele limitrofe, insa accesam si lucrari in alte regiuni ale tarii. In 2021, datorita pandemiei, a fost nevoie sa ne reorganizam putin activitatea, insa anul acesta ne-am propus sa reintram pe fagasul normal si sa recuperam toate pierderile. Am decis, in perioada pandemiei, sa nu facem rabat de la calitate si sa nu ne schimbam materialele cu unele mai ieftine, lucrand la acelasi nivel ca inainte. Acest lucru ne-a adus insa o scadere a cifrei de afaceri, care a atins in 2021 valoarea de 4,2 milioane de lei, insa anul acesta avem proiecte bune, care speram sa ne ajute sa recuperam. Activitatile derulate pe segmentul tamplariei din aluminiu si cel al peretilor cortina - unde avem posibilitatea si priceperea sa realizam orice tip de astfel de produse - au o contributie de aproximativ 85% la incasarile totale. Diferenta revine comercializarii de luminatoare si usi rezistente la foc, precum si efectuarii de lucrari de compartimentari interioare. Ansamblurile termoizolante din aluminiu si peretii cortina sunt realizati in proportie de peste 90% cu profile Schuco din gama premium si cu vitraje ce integreaza sticla Saint-Gobain sau Guardian. Compartimentarile interioare sunt realizate cu partitii cu dublu vitraj marca Hoyez (Franta), iar usile rezistente la foc sunt tot marca Schuco. Anul acesta, am integrat in oferta mai multe noutati de la partenerul Schuco, care fac parte tot din gama premium. Alte proiecte de extindere nu avem in plan pentru 2022, intrucat ne dorim, mai ales, sa ne stabilizam activitatea. Produsele de calitate, livrarile la timp, focalizarea pe clienti si relatiile de afaceri durabile sunt angajamentele noastre principale. Suntem o echipa de oameni care ne iubim munca, avem entuziasm si suntem mereu deschisi la noi provocari”, a declarat Vasile Ghiran, administratorul firmei. 
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left