Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 16 Septembrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PRIMER ELECTRO aniverseaza 25 de ani de activitate si continua investitiiile
PRIMER ELECTRO aniverseaza 25 de ani de activitate si continua investitiiile
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 19 Mai 2021 06:00
In 2021, compania Primer Electro (Centru de Sticla), cu sediul in judetul Mures, aniverseaza 25 de ani de prezenta pe piata din Romania, fiind infiintata in anul 1996 de catre doi asociati. De asemenea, tot in actualul exercitiu financiar, dupa cum precizeaza directorul general al firmei, Attila Lorincz, a fost aprobat un proiect important, care presupune achizitia de utilaje si tehnologii noi, printre care si un cuptor care securizeaza si curbeaza sticla.
- Care sunt cele mai noi produse lansate pe piata si cum este structurata oferta firmei?
- Anul acesta am lansat o gama noua de produse, respectiv cabine de dus din sticla securizata de 6 mm grosime, cu accesorii disponibile in doua variante coloristice - aluminiu negru sau satinat. In portofoliul propriu se regasesc urmatoarele categorii de produse si servicii: sticle si oglinzi (aceasta include mai multe tipuri de sticle, respectiv de tip float - transparente - cu 2 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm si 12 mm grosime; colorate in masa in nuante de maro, gri, verde si albastru; ornamentale, disponibile intr-o mare diversitate de modele; sablate cu model, gravate si pictate; oglinzi, vitralii si geam termoizolant), produse din sticla si servicii de montaj pentru acestea (cabine de dus, paravane, pereti si usi din sticla, balustrade, copertine si placari cu sticla vopsita si imprimata), precum si rame tablouri/canvas. De asemenea, oferim servicii de prelucrare a sticlei (slefuire, fazetare, gaurire, decupare, securizare si laminare), dar si servicii de transport.
- Cum ati reusit sa ajungeti la acest nivel de dotare?
- Ne-am inceput activitatea de prestari servicii in domeniul taierii si montarii geamurilor, oglinzilor, respectiv in cel al producerii de geam termoizolant intr-un spatiu foarte mic, de numai 24 mp, in Targu Mures. In anul 2007, am deschis un punct de lucru in Livezeni (sectia de geam termoizolant), iar in anul 2015 am inaugurat cel de-al doilea punct de lucru (sectia de securizare si prelucrare). Astazi, pe langa aceste doua sectii (respectiv puncte de lucru) mai detinem unul (al treilea), reprezentat de sectia de preluare a comenzilor pentru sticle si oglinzi din Targu Mures. Totodata, in Livezeni, avem si un showroom, unde clientii ne pot vizita si unde avem posibilitatea de a le arata produsele noastre, inclusiv accesoriile pentru sticle. Momentan, societatea noastra isi desfasoara activitatea pe o suprafata totala de 3.800 mp.
- Ce atuuri are compania pe piata nationala de tamplarie termoizolanta?
- Unul dintre principalele noastre atuuri este reprezentat de echipa de lucru pe care o detinem si care este nu doar dinamica si tanara, ci se si afla mereu la dispozitia beneficiarilor, carora le asigura servicii de calitate si caracterizate de seriozitate. In primul rand, flexibilitatea si personalizarea ofertelor, precum si elaborarea de solutii practice pentru clienti ne diferentiaza si ne fac atractivi pe piata. Nu in ultimul rand, ocupam locul I din judet, in topul firmelor care ofera cele mai variate produse din domeniul nostru de activitate. 
 
athena_370px
ghid_montaj
rehau
SISECAM
2021-video-fer
A aparut editia
AUGUST 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
ALUPROF
trocal
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE