Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PRIMER ELECTRO mizeaza pe o crestere de 25% a vanzarilor
PRIMER ELECTRO mizeaza pe o crestere de 25% a vanzarilor
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 15 Nov 2017 12:00
Pentru exercitiul financiar curent, Attila Lorincz, director general al companiei Primer Electro, activa in domeniul productiei geamului termoizolant si in sectorul prelucrarii sticlei, mizeaza pe o crestere de minimum 25% a cifrei de afaceri dupa ce, si anul trecut, vanzarile firmei au inregistrat un salt semnificativ de la nivelul de 8,9 milioane de lei, pana la cel de 12,6 milioane de lei. De asemenea, in 2017, numarul membrilor echipei de angajati a crescut cu 20 de salariati, iar perspectivele pentru 2018 sunt, de asemenea, optimiste.
 
- Ce noutati se remarca in activitatea companiei din acest an?
- In 2017, ne-am axat, in principal, pe dezvoltarea capacitatilor logistice si a celor de depozitare, iar in precedentele 12 luni planurile de extindere au vizat achizitia de utilaje. Astfel, au fost puse in functiune noi linii de asamblare a geamului termoizolant, ce au inclus mai multe tipuri de masini (de spalare, presare, sigilare cu butil etc.), doua rastele cu cate zece sertare fiecare si un echipament de slefuire multipla a cantului. Toate aceste investitii ne-au permis sa atingem un nivel al capacitatii de productie de 9.600 mp/luna pentru geamul termoizolant (pe care il realizam cu sticla Saint-Gobain), in urma unei majorari de 20% fata de nivelul detinut anterior. De asemenea, anul acesta, ne-am implicat in productia de vitraje cu trei foi de sticla, contributia comercializarii acestei game de produse la cifra totala de afaceri mentinandu-se la 40% din total. Diferenta revine operatiunilor de productie a vitraliilor si de prelucrare a sticlei, segment in cadrul caruia se regasesc servicii de fazetare, slefuire, gaurire, curbare, gravare, sablare, securizare sau laminare.
 
- Cum a evoluat, in ultimul timp, cererea pentru produsele specifice?
- Atat in 2016, cat si in 2017, cererea s-a inscris pe un trend ascendent, ceea ce ne-a si incurajat, de altfel, sa ne implicam in derularea unor proiecte complexe de investitii. Totodata, am remarcat in domeniu o crestere a numarului de proiecte importante de constructii. Astfel, am efectuat, anul acesta, livrari semnificative pentru un hotel, pentru un important ansamblu rezidential din Cluj-Napoca sau pentru un mall din Timisoara. Mediul de afaceri, ne-a asigurat la randul sau conditii propice de dezvoltare in 2017 si ne-a permis sa ne derulam activitatea in conditii optime, fara a intampina probleme deosebite.
 
- Precizati zonele in care ati efectuat cele mai numeroase livrari in 2017.
- In actualul exercitiu financiar, ce tocmai se finalizeaza, am indeplinit preponderent livrari pentru beneficiari din Cluj-Napoca, Bucuresti si Timisoara. Aria de distributie este activa, insa, preponderent pe plan regional, respectiv in judetele Mures, Harghita, Covasna, Bistrita-Nasaud, Salaj si Cluj. Livrarile de produse specifice se realizeaza atat direct, cat si prin intermediul unei retele de aproximativ 200 de parteneri.  
  
 
2021-video-fer
athena_370px
rehau
ghid_montaj
SISECAM
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
trocal
ROTO
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE