Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - R+T TURCIA: Organizatorii asteapta depasirea recordurilor din editia precedenta
R+T TURCIA: Organizatorii asteapta depasirea recordurilor din editia precedenta
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 10 Iul 2023 06:40
In intervalul 14 – 16 septembrie a.c., la complexul expozitional Istanbul Expo Center se va desfasura editia 2023 a targului R+T Turcia, organizat de Messe Stutgart Ares Fuarcilik. Cu aceasta ocazie, participantii la cea de-a sasea editie a evenimentului, care este un rezultat al colaborarii internationale R+T Alliance, vor prezenta o gama extinsa de produse din categoriile pergole, jaluzele venetiene, rulouri, usi din sticla si automatizari pentru usi. Conform organizatorilor, aceasta reprezinta o oportunitate unica de accelerare a afacerilor si exploatare a beneficiilor oferite de unicul targ de sisteme de umbrire si automatizari din zona Eurasiei, Orientului Mijlociu si Africii de Nord. ”R+Turcia ofera vizitatorilor o gama completa de produse de profil, constituindu-se intr-un hub perfect pentru pietele noi si cele emergente. Prin participarea la aceasta manifestare, companiile isi asigura un contact nemijlocit cu clienti importanti, precum si noi legaturi de afaceri, la care se adauga oportunitatile de realizare a unor initiative de interconectare cu profesionistii internationali din domeniu”, au mai subliniat oficialii turci. Sondajele realizate cu ocazia editiei anterioare releva faptul ca 92% dintre vizitatori au acordat calificative de bine si foarte bine expozitiei, iar 83% dintre participanti s-au declarat foarte multumiti de conditiile oferite si de rezultatele obtinute. De asemenea, 91% dintre ei si-au declarat intentia de a reveni la targ. De reamintit faptul ca in 2022 pragul R+T Turcia a fost trecut de 6.624 de vizitatori din 87 de state de pe intregul mapamond (prezenta internationala de 42%), iar numarul expozantilor a fost de 104 companii, care au avut standuri organizate pe o arie de 11.000 mp. Un fapt important care trebuie mentionat este acela ca Romania s-a plasat pe primul loc in topul tarilor de origine ale vizitatorilor, urmata de Rusia, Bulgaria, Grecia si Germania. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left