Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - SOR-PREST exporta 20% din productia de tamplarie si cauta extinderea pe alte piete
SOR-PREST exporta 20% din productia de tamplarie si cauta extinderea pe alte piete
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 18 Ian 2024 06:00
Numarul de comenzi inregistrate in 2023 de producatorul bacauan de tamplarie termoizolanta Sor-Prest a fost in crestere, atat la nivel national, cat si international. "Am accesat proiecte peste tot in Romania, dar si pe pietele externe din Italia, Belgia si Germania, unde am exportat aproximativ 20% din totalul ansamblurilor termoizolante din PVC si aluminiu realizate. Activitatea proprie a constat in fabricarea tamplariei din PVC (in proportie de 40% din total) si aluminiu (20%), a geamului termoizolant (30%), precum si in comercializarea de jaluzele, marchize si rulouri. Ferestrele si usile termoizolante pe care le fabricam integreaza profile Veka, Ramplast, Salamander, Alumil si Profilco, precum si vitraje realizate cu sticla Saint-Gobain. Suntem o prezenta activa in acest domeniu de activitate din anul 2003, avem o echipa formata din zece angajati, iar in 2023 ne-am axat pe implementarea de masuri de mentinere a activitatii", a mentionat Sorin Luca, administratorul firmei.    
    
 
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left