Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 26 Noiembrie 2020
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - SRAC: Performanta europeana la un organism romanesc de certificare
SRAC: Performanta europeana la un organism romanesc de certificare
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 28 Nov 2013 16:52
SRAC CERT - organism de certificare a sistemelor de management si a produselor din domeniul reglementat - a comunicat, pentru 2012, o cifra de afaceri de aproximativ 4,5 milioane euro, situandu-se la un nivel similar celui consemnat in exercitiul financiar precedent. Pentru anul in curs, expertii societatii mizeaza pe o mentinere a incasarilor, in pofida trendului descendent pe care se situeaza economia nationala. Una dintre activitatile cele mai importante derulate in ultima perioada - si care a contribuit, in mod semnificativ, la imbunatatirea rezultatelor grupului - a fost cea legata de realizarea certificarii conformitatii controlului productiei in fabrica (CPF) conform standardelor europene armonizate, pentru produse de constructii, in vederea aplicarii marcajului CE de catre producator. Tot in domeniul respectiv, SRAC desfasoara in cadrul unui laborator propriu, acreditat si notificat, incercari complete privind verificarea caracteristicilor de performanta a elementelor de tamplarie termoizolanta, conform standardului SR EN 14351-1.
 
Actiuni concertate de consolidare a imaginii pe piata de profil
Avand in vedere evolutia din ultima perioada a pietei internationale a constructiilor - unul dintre segmentele industriale pe care SRAC are o activitate intensa - si luand in considerare modificarile recente care au aparut la nivelul legislatiei europene, prin adoptarea Regulamentului (UE) nr. 305/2011 ce se refera la stabilirea unor conditii armonizate pentru comercializarea produselor pentru constructii si abrogarea Directivei 89/106/CEE, conducerea SRAC a considerat oportuna implementarea unor masuri speciale de marketing, concretizate, in principal, printr-o imbunatatire a imaginii pe piata. Alexandru Stoichitoiu, director executiv al companiei, a afirmat in legatura cu acest subiect ca "se impunea o actiune focalizata de «rebranding», justificata mai ales prin modificarea conditiilor concurentiale si prin necesitatea de accentuare a pozitiei pe care SRAC si-o asuma in raport cu partenerii si competitorii. Dorim sa subliniem calitatea serviciilor pe care avem capacitatea de a le pune la dispozitia clientilor si sa ne consolidam, astfel, cotele detinute pe diferitele segmente in care activam. Pentru a justifica aceasta pozitie, am reusit, de exemplu, sa fim printre primele organizatii europene care s-au notificat dupa noile cerinte ale Regulamentului (UE) 305/2011, pe plan national fiind, de fapt, singura institutie care are capacitatea tehnica si legala de a realiza testele initiale de tip (ITT) pentru ferestre si usi de exterior. Evident, in Romania asemenea aspecte nu sunt intotdeauna luate in considerare de beneficiari, al caror grad de informare in legatura cu normele comunitare din domeniul constructiilor este, uneori, deficitar. Cu toate acestea, realizarea documentatiei de certificare de catre un organism care nu indeplineste exigentele de notificare atrage, in mod automat, nulitatea acestora. Astfel, in cazul unei licitatii publice, de exemplu, printr-o simpla semnalare a unei astfel de nereguli, firma in cauza isi compromite, in mod automat, eligibilitatea". Pentru informatii suplimentare, click aici
 
athena_370px
TELECOAUTOMATION
2020-video-C_
SISECAM
rehau
ghid_montaj
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
deceunink_2020
nhdp

Parteneri

ALUPROF
ROTO
trocal
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE