Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - STRAKT exporta ansambluri din aluminiu si PVC in Franta, Belgia si Italia
STRAKT exporta ansambluri din aluminiu si PVC in Franta, Belgia si Italia
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 23 Iun 2021 06:00
Activitatea companiei Strakt s-a axat in ultimul timp pe realizarea de tamplarie din aluminiu si pereti cortina (in proportie de 60% din totalul cifrei de afaceri), ansambluri din PVC (30%) si alte categorii (10%). Este vorba despre realizarea de fatade ventilate (cu placi din materiale tip bond marca Alumil, ceramice si din fibrociment - in cuantum de 60% din activitatea complementara), sisteme de compartimentari interioare pentru birouri realizate din sticla securizata cu accesorii din inox si balustrade din aluminiu pentru balcoane sau terase exterioare, cu sticla securizata, laminata sau securizat-laminata.
„In fabrica pe care o detinem pentru realizarea de ansambluri termoizolante din aluminiu si pereti cortina (si care este utilata cu echipamente de ultima generatie), utilizam in proportie de 80% profile Alumil (cu sau fara bariera termica), ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet 
va rugam sa optati pentru 
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
2021-video-fer
rehau
SISECAM
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
trocal
VBH
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE