Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 24 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - SYSTAL CONSTRUCT a inregistrat o crestere a nivelului exportului de tamplarie
SYSTAL CONSTRUCT a inregistrat o crestere a nivelului exportului de tamplarie
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 13 Apr 2023 06:10
Producatorul de tamplarie din aluminiu Systal Construct - Bucuresti intentioneaza sa deruleze in perioada urmatoare mai multe proiecte de investitii pentru achizitia de utilaje, respectiv pentru majorarea capacitatii de productie.
„In prezent, activitatea proprie consta cu precadere in realizarea de ansambluri termoizolante din aluminiu si orice tip de pereti cortina (in proportie de 95% din total), diferenta revenind productiei de balustrade si partitii interioare. Pentru realizarea ferestrelor si usilor din aluminiu detinem deocamdata o capacitate de productie de 24.000 mp/ an si lucram cu profile Reynaers, Alumil si Wicona, precum si cu vitraje realizate de compania Tamoglass Perfect (din Bucuresti). In 2022, am inregistrat o majorare a cotei exportului, care, de la nivelul de 30% din ansamblurile termoizolante din aluminiu si peretii cortina fabricati, a ajuns la aproximativ 45%. Suntem prezenti pe pietele din Belgia, Franta, Italia, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii, iar in Romania, pe intreg teritoriul tarii, unde cele mai numeroase tipuri de proiecte accesate pe segmentul tamplariei din aluminiu sunt reprezentate de proiectele private rezidentiale. Din punct de vedere financiar, am reusit sa incheiem anul trecut cu o mentinere a cifrei de afaceri in raport cu valoarea de 9,6 milioane de lei inregistrata in 2021, insa, in 2023, preconizam ca este posibil sa inregistram un regres. Consideram ca domeniul specific de activitate traverseaza in acest moment o criza si este marcat de un blocaj, iar in ceea ce ne priveste, cea mai mare dificultate pe care o intampinam este reprezentata de incasarile care se fac cu foarte mare dificultate”, a mentionat Vasile Nastase, directorul general al companiei. Informatii suplimentare, la www.systal.ro 
 
2021-video-fer
rehau
SISECAM
TSV
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza