Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Ianuarie 2021
GHID de INSTALARE
Home - INDEX COMPANII - Ally-Met Technology
PAGINA PERSONALIZATA


Ally-Met Technology

Ally-Met Technology

Adresa: Str. Pavel Ceamur 23, Popesti-Leordeni, Judet Ilfov
Telefon: 0726 200 663
Fax: 021.420.00.25
E-mail: office@allymet.ro
Web site: https://www.profil-aluminiu.ro/ro
Domenii: Tamplarie din aluminiu
Descriere activitate
Prezentare companie/institutie
ALLY-MET TECHNOLOGY: Investitii in domeniul productiei glafurilor
 
 
 
 
 
Ana Dumitrache
Functia/Firma: administrator, grupul de firme Ally-Met Technology si Aluminium Technology;
Experienta profesionala: 13 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Masurile de automatizare si digitalizare a activitatii, care se vor regasi in diminuarea cheltuielilor cu personalul angajat, reprezinta principalele actiuni pe care le are in vedere anul acesta conducerea grupului de firme ce include companiile Ally-Met Technology si Aluminium Technology, din judetul Ilfov. Laura Popescu, administratorul grupului, precizeaza ca in 2020 a fost derulat si un program de investitii in valoare de 300.000 de euro, care a presupus achizitia unui utilaj automat pentru fabricarea glafurilor si care a dus la majorarea cu 50% a capacitatii de productie pe acest segment de activitate, diminuand, in acelasi timp, cheltuielile cu personalul.
 
- Ce schimbari au intervenit in activitatea companiei, ca urmare a crizei sanitare internationale?
- Am decis ca, in perioada martie-aprilie, sa lucram mai mult pe stoc, ceea ce nu a fost tocmai usor, fara sa adoptam si ale masuri, in afara de cele de protectie recomandate de autoritati. Personalul a lucrat prin rotatie si nu a mai facut ore suplimentare. In lunile mai, iunie si iulie am inregistrat insa o dublare a numarului de comenzi fata de intervalul similar din 2019, ceea ce ne-a adus o crestere a business-ului din 2020. Aceasta crestere a fost determinata de faptul ca persoanele fizice care au stat acasa au decis sa desfasoare activitati de reparatii in locuinte, ceea ce a avut, de exemplu, un efect pozitiv asupra comenzilor de glafuri. In continuare, am remarcat ca se construieste destul de mult pe pietele unde suntem activi, in principal pe segmentul real-state, spre deosebire de cel al cladirilor de birouri, unde poate fi remarcata o stagnare masiva, ce se va prelungi, in contextul in care munca de acasa va deveni tot mai des intanita. Astfel, preconizam o scadere pe segmentul peretilor cortina si cel al partitiilor de sticla, spre deosebire de sectoarele ferestrelor si glafurilor care vor creste. In continuare, piata constructiilor va inregistra o evolutie buna si va avea numeroase zone active la nivel national.
- Cum credeti ca vor evolua vanzarile firmei in perioada urmatoare?
- Intrucat pana in acest moment nu a scazut volumul vanzarilor, consider ca la finalul anului 2020 este posibil sa atingem cifra de afaceri consemnata in 2019. Initial ne propuseseram o crestere de 15% a incasarilor, insa acum mizam pe atingerea valorii de 22 milioane de lei, cat am raportat anul trecut.
- Precizati cum este structurata oferta proprie de produse si cum asigurati distributia acesteia.
- Activitatea grupului consta in productia de glafuri (60% din total), profile din aluminiu (5%), comercializarea de balustrade (5%), de kit-uri de protectie impotriva insectelor si accesorii, precum si in acordarea de servicii de vopsire in camp electrostatic. Distributia produselor se realizeaza prin intermediul depozitelor proprii din Popesti-Leordeni, Pitesti si Slatina, al magazinelor locale si al unor centre importante de bricolaj, care sunt, in prezent, principalii nostri clienti. De altfel, ne-am propus ca in 2020 sa ne consolidam activitatea si, astfel, sa ne mentinem colaborarile care sunt in derulare cu retelele DIY, la nivel zonal.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Septembrie 2020)
-

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TELECOAUTOMATION
2020-video-C_
SISECAM
rehau
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
deceunink_2020
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ROTO
ALUPROF
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE