Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALLY-MET: Glafurile pentru tamplarie PVC, solicitate preponderent in 2019
ALLY-MET: Glafurile pentru tamplarie PVC, solicitate preponderent in 2019
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 25 Oct 2019 06:00
Grupul de firme care include companiile Ally-Met Technology si Aluminium Technology, ambele cu sediul in judetul Ilfov, produce si comercializeaza glafuri, activitate ce are o contributie de 60% la incasarile totale. „Glafurile pe care le comercializam au diferite latimi si sunt disponibile in mai multe nuante (gri antracit, maro inchis si deschis sau imitatie de lemn - mahon), iar la cerere, in culori metalizate si structurate. Acestea sunt solicitate, in principal, pentru proiecte rezidentiale. Cele mai numeroase comenzi din acest an au provenit de la producatorii de tamplarie din PVC, care folosesc aceste accesorii la ansamblurile rezidentiale. Cererea de glafuri este in crestere la nivel national, motiv pentru care avem in vedere sa obtinem o finantare europeana, in valoare de aproximativ 180.000 de euro, pentru achizitia unui utilaj destinat realizarii confectiilor metalice, inclusiv a glafurilor. Totodata, la nivel de grup, ne-am propus ca in acest an sa obtinem o majorare a cifrei de afaceri totale, care s-a situat in 2018 la nivelul de aproximativ 20 de milioane de lei”, a precizat Laura Popescu, administratorul grupului.
Oferta de accesorii a grupului este completata de plase de protectie impotriva insectelor, manere, balamale si garnituri de etansare. Toate produsele sunt distribuite prin intermediul depozitelor proprii din Pitesti si Slatina, precum si in cadrul magazinelor locale si a marilor retele de bricolaj. Informatii suplimentare, la www.profil-aluminiu.ro 
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left