Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 03 Iunie 2023
TSV
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - TERMOEXPRESS livreaza acum la export peste 85% din productia de tamplarie
TERMOEXPRESS livreaza acum la export peste 85% din productia de tamplarie
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 22 Mai 2023 06:00
Compania Termoexpress, cu sediul in judetul Cluj, activa in domeniul executiei tamplariei din aluminiu (in proportie de 70% din cifra totala de afaceri) si PVC, livreaza la export peste 85% din productia totala de ansambluri termoizolante. Razvan Pamparau, director comercial in cadrul Termoexpress, precizeaza ca datorita atentiei deosebite acordate fiecarui proiect in parte si focalizarii pe cerintele distribuitorilor, in 2022, desi acesta a fost un an dificil prin perspectiva contextului economic, gradul de utilizare a liniilor tehnologice a fost de aproximativ 85% din total.
- Prezentati principalele game de ferestre si usi din aluminiu comercializate.
- Pe segmentul tamplariei din aluminiu lucram cu producatori de profile de top la nivel mondial, precum Cortizo sau Reynaers. Deoarece suntem extrem de exigenti in ceea ce priveste calitatea produselor livrate clientilor, alegem intotdeauna profile cu caracteristici tehnice superioare si eficienta dovedita in ceea ce priveste izolarea termica si fonica, securitatea si durabilitatea. Suntem conectati la tendintele internationale si, foarte important, asiguram consultanta tehnica, solutii optime si produse personalizate in proportie de 100% la cerintele fiecarui proiect in parte, astfel incat fiecare spatiu la a carui realizare contribuim sa fie eficientizat din punct de vedere ambiental, estetic si functional. Cele mai apreciate ferestre din portofoliul propriu au fost in 2022 cele care au integrat profile de aluminiu Cortizo (COR 70 si COR 80). In ceea ce priveste partea de usi principale si secundare, cele mai numeroase comenzi au vizat modele ce au avut la baza profilele Milenium Plus. In cazul usilor pivotante clientii au preferat profilele Marteline 8, iar Core Vision si Core Vision Plus au fost preferate la categoria usilor culisante, datorita elegantei si performantelor tehnice deosebite. De asemenea, in cadrul gamei de usi premium Porte Royale, am inregistrat o cerere ridicata pentru modelele Axis, Onix si Michelangelo. De retinut este faptul ca aceasta gama de produse se adreseaza cu preponderenta celor care pe langa eficienta si securitate isi doresc un element arhitectural deosebit. Usile Porte Royal sunt extrem de versatile si pot fi personalizate intr-o varietate nelimitata de modele, astfel incat sa devina un punct de referinta in estetica unei cladiri.
- Precizati care sunt obiectivele stabilite in privinta distributiei pentru 2023.
- Strategia adoptata din punct de vedere al distributiei vizeaza consolidarea pozitiei pe pietele pe care suntem prezenti atat prin dezvoltarea portofoliului de produse, cat si prin extinderea retelei de distributie. Avand in vedere expertiza tehnica si flexibilitatea in ceea ce priveste partea de productie, proiectele arhitecturale si colaborarea cu arhitectii vor ramane in centrul activitatii noastre, indiferent daca vorbim de proiecte rezidentiale, comerciale sau logistice.
- Estimati care va fi evolutia rezultatelor financiare din acest an.
- Din perspectiva vanzarilor, consideram ca anul 2023 nu va fi unul al cresterilor spectaculoase. Estimam o revenire a pietei pe trendul ascendent incepand cu trimestrul IV si un avans total de pana in 3% comparativ cu 2022.
 
 
2021-video-fer
SISECAM
EDGETECH
rehau
TOP-500-PRODUCERS
In curand apare editia
MAI 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza