Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - YTP FENETRE consemneaza comenzi in crestere pe segmentul usilor speciale
YTP FENETRE consemneaza comenzi in crestere pe segmentul usilor speciale
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 19 Oct 2023 06:15
Compania YTP Fenetre, cu sediul in Maramures, a inregistrat anul acesta un nivel al cererii in usoara crestere la nivel national, pentru toate categoriile de produse promovate. „Situatia a fost aceeasi si pe segmentul usilor, firma noastra comercializand usi din lemn stratificat (cu o pondere de 10% la incasarile totale) si modele din sticla (10%). Portofoliul propriu include, de asemenea, tamplarie din PVC (20%) si aluminiu (40%), ferestre din lemn stratificat (20%), rulouri si balustrade din sticla. Un numar de solicitari in crestere am inregistrat cu precadere pe pietele externe din Franta, Germania, Austria sau SUA, unde ajung aproximativ 90% din produsele proprii, iar livrarile se realizeaza in mod direct. Pentru tamplaria din lemn stratificat detinem o capacitate de productie de 30 unitati/ zi si lucram cu profile din esente de pin, meranti sau stejar, precum si cu sisteme de feronerie Roto. Toate activitatile de productie respecta cele mai inalte standarde de calitate europene. Cel mai bine vandute au fost usile speciale pe care le realizam la comanda si pe care le-am livrat anul acesta pe plan national, in principal in localitati precum Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca sau Baia Mare. Pentru 2023 estimam, in consecinta, obtinerea unei majorari de aproximativ 18% a cifrei de afaceri in raport cu nivelul de 9,9 milioane de lei inregistrat in 2022”, a declarat Daniela Pop, administratorul firmei YTP Fenetre. Informatii suplimentare, la www.ipcompany.ro 
 
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left