Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 05 Iulie 2020
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BIG ALUMINIUM: Crestere a vanzarilor de tamplarie din aluminiu
BIG ALUMINIUM: Crestere a vanzarilor de tamplarie din aluminiu
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 29 Mar 2012 18:07
Ponderea livrarilor de tamplarie din aluminiu a crescut in ultima perioada pana la nivelul de 95% din totalul aferent companiei Bordas Industrial Group of Aluminium (BIG Aluminium), iar cota exportului a atins un nivel cuprins intre 30% si 40% din productie. Operatiunile de acest tip se desfasoara in tari din Uniunea Europeana, iar firma are posibilitatea sa organizeze complet lucrarile de santier.
 
Dorin Coman, director comercial al BIG Aluminium: „Pentru executia de ferestre, usi si pereti cortina colaboram cu furnizorii Schuco, Metra, Alumil si Reynaers (pe segmentul aluminiului), cu Salamander (profile din PVC), respectiv Reynobond (placari) si cu diverse firme care livreaza geam termoizolant, pe care le selectam si in functie de solicitarile punctuale ale arhitectilor si proiectantilor. Feroneria utilizata pentru personalizarea ansamblurilor este cea de sistem. Detinem dotarea completa pentru productie, ceea ce ne-a determinat ca, pentru anul in curs, sa ne stabilim cu precadere obiective de mentinere a activitatii la cote optime. De asemenea, ne-am propus sa obtinem cel putin o mentinere a rezultatelor financiare consemnate in 2011, cand am inregistrat o majorare de 10% a cifrei de afaceri pornind de la cele 5,7 milioane de lei din 2010. Consideram ca obiectivul este tangibil, intrucat pe domeniul predominant de activitate am contractat in aceasta primavara un numar important de proiecte, continuitatea celor de anul trecut fiind destul de scazuta. Totodata, speram ca evolutia pietei de profil va fi mult mai buna in 2012, comparativ cu 2011. Consideram ca ar fi indicat ca firmele de profil sa fie cel putin lasate sa lucreze la parametri optimi, circuitul banilor in economie sa fie mult mai bun, iar blocajele sa fie eliminate, inclusiv in domeniul privat. In ultimul timp, am remarcat o crestere a gradului de informare a beneficiarilor, datorat de cele mai multe ori colaborarii cu arhitecti specializati, care promoveaza pe piata informatii pertinente in ceea ce priveste noile tendinte din domeniu”.
 
athena_370px
COVID-19
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
deceuninck_belgium
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
VBH
ROTO
trocal
URBAN
2020_bife-sim
PC-500-2019
GHID de INSTALARE