Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 05 Martie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - RO GRUP GLASS: Crestere de 25% a veniturilor din primul semestru
RO GRUP GLASS: Crestere de 25% a veniturilor din primul semestru
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 29 Iun 2012 09:34
Reprezentantii managementului companiei Ro Grup Glass au declarat ca principalul obiectiv de dezvoltare stabilit pentru acest an consta in diversificarea gamei sortimentale proprii. Din cauza conditiilor economice dificile, nu mai sunt planificate alte investitii, strategia de afaceri aplicata la nivel intern incluzand cu precadere masuri de stabilizare a veniturilor.
 
Constantin Teaca, director de vanzari al Ro Grup Glass: „Incasarile firmei noastre se bazeaza preponderent pe productia si comercializarea de geam termoizolant (cu o pondere de 80% din total), diferenta fiind reprezentata de asigurarea de servicii de fazetare, cantuire, sablare si bombare a sticlei. Pe segmentul geamului termoizolant promovam modele realizate cu sticla «all seasons», triple si antiefractie, iar cele mai multe comenzi sunt inregistrate pentru sortimentele din prima categorie. Vitrajele folosite in procesul de fabricatie sunt Saint-Gobain, AGC sau Trakya Cam, capacitatea de productie atingand nivelul de 10.000 mp de geam termoizolant/luna. Livrarile de anul acesta au vizat mai ales proiectele care au ca beneficiari persoane fizice, iar numarul mare al acestora ne-a permis ca, in primul semestru al anului in curs, sa obtinem o crestere de 25% a veniturilor, comparativ cu perioada similara din 2011. Preconizam ca aceasta tendinta se va mentine pana la finalul exercitiului financiar in curs, in 2011 consemnandu-se, de asemenea, o sporire de 20% a cifrei de afaceri fata de nivelul de 5,5 milioane de lei din 2010. La nivel regional, unde ne desfasuram cu precadere activitatea (in judetele Neamt, Iasi, Botosani, Bacau, Suceava si, mai nou, Bistrita-Nasaud si Harghita), principalele dificultati pe care le intampinam sunt reprezentate de concurenta neloiala, lipsa investitiilor din domeniul imobiliar, gradul ridicat de instabilitate a pietei si de polarizare a cererii”.
 
SISECAM
TELECOAUTOMATION
ghid_montaj
athena_370px
2021-video-fer
rehau
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
ROTO
ALUPROF
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE