Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 22 Ianuarie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - AKZONOBEL: Colectia Futura 2014-2017, disponibila intr-o noua varianta
AKZONOBEL: Colectia Futura 2014-2017, disponibila intr-o noua varianta
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 28 Apr 2015 17:01
Lansata initial in anul 1989, colectia Futura (marca AkzoNobel) a fost reinnoita periodic, devenind in timp una dintre cele mai cunoscute game de design de pe piata arhitecturala, cu un track record de 23 de ani. Varianta Futura 2014-2017 a fost creata pentru a patra oara consecutiv in parteneriat cu Institutul Peclers din Paris, o agentie de consultanta in inovatie si trenduri, specializata in studiul tendintelor din lumea modei, artei si manifestarilor sociale. Acest parteneriat are un rol esential in succesul colectiei de-a lungul anilor, reunind experienta institutului cu cea a concernului AkzoNobel, prin intermediul diviziei de vopsea pulbere Interpon, care a reusit sa transpuna toate noile tendinte in universul finisajelor pentru cladiri.
 
Vopselele din colectia Futura respecta cerintele a numeroase standarde din domeniu
 
Colectia Futura 2014-2017 cuprinde exclusiv culori care au la baza tehnologia Bonded, ce inlatura variatiile de nuante in timpul aplicarii si permite recuperarea produselor. In acelasi timp, culorile din aceasta colectie fac parte din gama Interpon D2525, care a fost conceputa in anul 1991 si indeplineste simultan cerinte riguroase ale mai multor standarde, precum European Qualicoat Class 2, American AAMA 2605-05 sau GSB Master. Totodata, in timp ce majoritatea vopselelor pulbere sunt create sa reziste la testul de un an (tip Florida), culorile Futura trec testul mai aspru de cinci ani Florida si, in acelasi timp, nu contin plumb sau alte substante nocive. In plus, vopselele din gama Interpon au fost special create pentru proiecte arhitecturale si se folosesc, in principal, pentru aluminiu si otel galvanizat, avand posibilitatea de a fi utilizate oriunde este nevoie de culori durabile si atractive. Produsele sunt disponibile intr-o gama extinsa de culori si efecte speciale, precum si in variante la comanda.      
In cadrul colectiei Futura 2014-2017 se regasesc cinci game, cu teme diferite, respectiv Ex Natura, Sublimed, Bold Energy, Soft Industry si Explosive. Gama Natura incearca pur si simplu sa reinventeze natura, atat pentru a o conserva, cat si pentru a se inspira si a identifica o viziune sustenabila, avand in vedere ca resursele planetei sunt din ce in ce mai limitate. Trendul gamei Sublimed readuce atentia asupra lucrurilor esentiale, a nevoii de simplitate, liniste si bunastare, iar seria Bold Energy se focalizeaza pe spectaculos si pe tot ce este indraznet, fiind o manifestare a dorintei de a iesi in evidenta intr-o lume din ce in ce mai haotica si complexa si de manifestare a libertatii, prin asumarea de riscuri. Vopselele din categoria Soft Industry au intentia sa umanizeze mediul inconjurator, prin materiale care adauga textura si ofera un sens de istorie si continuitate, in conditiile in care viata devine tot mai abstracta, iar cele din gama Explosion expun grandoarea, aspectul aurit, sic, pretios si impactul vizual puternic, scotand in evidenta excesul si excentricitatea luxului ostentativ. 
 
Solicita informatii suplimentare

  
 
TELECOAUTOMATION
athena_370px
ghid_montaj
2020-video-C_
rehau
SISECAM
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp
deceunink_2020

Parteneri

ROTO
VBH
ALUPROF
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE