Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Alukonigstahl: AWS 75 PD.SI - sistem pentru ferestre cu design Panorama Design
Alukonigstahl: AWS 75 PD.SI - sistem pentru ferestre cu design Panorama Design
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 16 Sep 2019 06:07
Sistemul pentru ferestre din aluminiu Schüco AWS 75 PD.SI completeaza gama constructiilor Panorama Design, cu suprafete vitrate mari si latimi vizibile foarte mici ale profilelor. Ferestrele sunt coplanare la interior si cu garnituri minim vizibile, iar latimea vizibila a profilelor este identica pentru elemente mobile si pentru campuri fixe. Sistemul aduce noutati si in design-ul ferestrelor, deoarece prinderea manerului de rama se realizeaza fara rozeta. Cu sistemul Schüco AWS 75 PD.SI pot fi realizate ferestre independente, benzi de ferestre sau elemente integrate in pereti cortina (fiind perfect compatibile cu sistemele Schüco FWS 35 PD). In plus se pot executa si in varianta constructiva Schüco AWS 75 PD VV.SI - ferestre inguste pentru ventilate. Fabricatia acestor ferestre cu sticla lipita se bazeaza pe tehnologie Schüco SimplySmart, producatorii avand la dispozitie masini specializate performante. Aspectul elegant si functiile integrate ale elementelor realizate cu aceasta solutie, au convins juriile internationale, sistemul primind premiile iF Design Award 2019 si Red Dot Award 2019.
 
Proprietati optime de termo - fonoizolare si functionalitati smart
Sistemul Schüco AWS 75 PD.SI Panorama Design dispune de toate variantele contructive cunoscute pentru un sistem de ferestre: montanti de colt, montanti statici etc. De asemenea, pot fi realizate constructii simetrice sau asimetrice si colturi de sticla. Grosimea sticlei folosite poate fi intre 22 si 50 mm. Caracteristicle tehnice ale sistemului sunt excelente, coeficientul de transfer termic al ferestrei fiind cuprins intre 1,0 W/mpK si 1,3 W/mpK. Protectie antiefractie pana la clasa RC 2 si izolare fonica intre 38 dB si 45 dB.
 
Solicita informatii suplimentare
 
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left