Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SIMONSWERK: Balamale fiabile Baka Protect, pentru usi din lemn
SIMONSWERK: Balamale fiabile Baka Protect, pentru usi din lemn
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 24 Mar 2015 13:14
Noile modele din seriile 2000 si 4000 confirma caracteristicile de performanta ale marcii Baka Protect. Reglajul confortabil de tip 3D disponibil la seria 4000 permite o ajustare cu cate +/- 3,0 mm pe toate directiile (pe inaltime, in lateral si in profunzime pentru modificarea presiunii exercitate pe garnitura). In ceea ce priveste sortimentul Baka Protect 2000 (avand reglaj pe doua directii) este posibila ajustarea cercevelei cu +/- 3,0 mm, fara a demonta elementul respectiv de tamplarie. Toate variantele pot fi dotate inclusiv cu sistem suplimentar antiefractie, ce asigura stiftul balamalei pentru usile cu deschidere spre exterior. Pentru diversificarea gamei din punct de vedere al designului se pune la dispozitia beneficiarilor finisajele de alb (RAL 9016), maro (H9) si zincat, precum si o varianta din otel inoxidabil masiv mat. Totodata, sunt disponibile alternative in ceea ce priveste forma capetelor cilindrului balamalei, balamalele fiind livrate in variantele Basic, Soft sau cu bila si protuberanta conica. Pentru un montaj eficient si precis al sistemului inovator de balamale pentru usile de intrare din lemn, producatorii beneficiaza de scheme detaliate de frezare, precum si de sabloane si cadre de fixare, in vederea efectuarii rapide a operatiunilor respective.
 
Echiparea unor ansambluri cu masa de pana la 160 kg
Trendul actual caracteristic pietei mondiale a usilor ce presupune realizarea acestora cu profile inguste si interesul accentuat pentru economisirea energiei impun o noua abordare a tehnicii sistemelor de balamale pentru usile de intrare din lemn. In acest context, noile solutii din seria Baka Protect reprezinta sisteme optime pe segmentul balamalelor, putand echipa usi executate din profile cu diverse geometrii, avand mase de pana la 160 kg. Datorita faptului ca lemnul reprezinta un material folosit cu predilectie la executia usilor de intrare de inalta calitate, ca urmare a faptului ca astfel este posibila individualizarea puternica a produselor, este important ca balamalele folosite la asemenea aplicatii sa aiba proprietati corespunzatoare. In mod suplimentar, usile de intrare moderne presupun instalarea unui panou de sticla mai rezistent si, implicit, mai greu, pentru a asigura indeplinirea cerintelor de rezistenta antiefractie, precum si noi sisteme de etansare in vederea obtinerii unor valori optime de eficienta energetica. Toate cerintele mentionate anterior au dus la modificarea geometriei faltului, generand noi provocari pentru sistemele de balamale. Acestea sunt solutionate in totalitate de sistemul Baka Protect, toate balamalele din seria respectiva fiind imbunatatite din punct de vedere al robustetii, in conditiile reducerii adancimii de frezare. Capacitatile de incarcare marite, de pana la 120 kg la seria 2000 si de pana la 160 kg la modelele 4000, se pliaza pe cerintelor curente ce impun utilizarea unor materiale mai grele. Pentru informatii suplimentare, click aici
 
Solicita informatii suplimentare
 
2021-video-fer
rehau
SISECAM
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
ROTO
trocal
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE