Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 24 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - CHERUBINI: Motor TRONIC RX si telecomanda GIRO, un nou sistem versatil
CHERUBINI: Motor TRONIC RX si telecomanda GIRO, un nou sistem versatil
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 20 Aug 2021 06:20
Portofoliul furnizorului italian de solutii pentru actionarea automata a rulourilor - Cherubini - include o solutie unica, prin ingeniozitatea si adaptabilitatea sa ridicata. Este vorba despre pachetul format din gama de motoare comercia­lizate sub titulatura Tronic RX si telecomanda speciala Giro. In ceea ce priveste dispozitivele de actionare, acestea permit o setare electronica a limitelor de cursa, avand un receptor radio incorporat. Astfel, reglarea limitelor de cursa realizata cu ajutorul telecomenzii este simpla si intuitiva. De asemenea, motoarele sunt caracterizate printr-un grad ridicat de fiabilitate si au o precizie optima, ce garanteaza pastrarea capetelor de cursa setate. Principalele argumente in favoarea optarii pentru motoarele Tronic RX sunt reprezentate de siguranta si simplicitatea acestora. Programarea si functionarea sunt extrem de facile, toti pasii de programare fiind confirmati de motor prin rotatii scurte. Dispozitivele de actionare au protectie la inghet si incorporeaza senzori de detectie a obstacolelor, cu optiunea de reglare a sensibilitatii pe trei niveluri. Tronic RX ofera, de asemenea, posibilitatea memorarii unei pozitii intermediare, iar actionarea sa se realizeaza prin intermediul unei telecomenzi sau a unui comutator cablat.
 
GIRO: Cand eleganta se imbina cu functionalitatea
Noua telecomanda Giro, recomandata pentru folosirea impreuna cu Tronic RX, permite un control mai natural fata de cel obtinut cu ajutorul telecomenzilor clasice. Produsul dispune de un comutator rotativ unic, fiind extrem de fiabil si usor de folosit. Alimentarea se realizeaza prin intermediul a trei baterii AAA, telecomanda fiind prevazuta cu indicator si pictograma de canal cu luminozitate ridicata, inchidere automata a functiei de programare si butoane dedicate de setare, protejate, amplasate in partea din spate a dispozitivului. Telecomanda Giro este disponibila in trei culori (bleumarin, visiniu si gri) si patru niveluri de complexitate. Incepand cu versiunea de baza, ce dispune de un singur canal de comunicare cu unul sau mai multe motoare, seria Giro continua cu modelul GIRO PLUS, cu sapte canale individuale si unul global. Versiunile mai complexe sunt GIRO LUX (cu activare/dezactivare a functiei solare) si GIRO P-LUX, caracterizata prin functionalitati complete.
Solicita informatii suplimentare
 
SISECAM
2021-video-fer
TSV
rehau
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza