Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 24 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - GAMA greenteQ - manere spatiale pentru usi cu rezistenta maxima
GAMA greenteQ - manere spatiale pentru usi cu rezistenta maxima
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 26 Mar 2019 06:05
Gama manerelor spatiale greenteQ pentru usi, de la VBH, disponibila la nivel international, este destinata tuturor tipurilor de usi, realizate din lemn, aluminiu, material plastic sau sticla. Utilizarea manerelor greenteQ asigura numeroase optiuni de design, acestea avand sisteme variate de montaj, ce permit utilizarea lor atat pe o parte, cat si pe ambele, deopotriva la interior si exterior.
Cele patru manere cu design deosebit, de la greenteQ
Fiind fabricate din otel inoxidabil cu finisaj satinat, manerele din gama greenteQ au o rezistenta deosebita la intemperii si coroziune (inclusiv la cea generata de acizi grasi). Sistemele sunt, de asemenea, aprobate oficial si autorizate pentru a fi utilizate in medii afectate de poluare moderata cu clorurasi cu dioxid de sulf.
Gama greenteQ include patru modele speciale de manere, realizate din otel inoxidabil si avand suprafata mata periata sau lustruita, cu efect anti-amprente.
Manerul TG 13.ER are forma de bara curbatasi mici insertii pe suprafata. Diametrul manerului si cel al elementelor de sustinere este de 32 mm, iar lungimea produsului atinge 618 mm. Manerul TG 14.ER.GS are forma dreapta, de bara, cu mici insertii pe suprafata sa si sisteme de prindere cu diametru similar celui al produsului de baza, respectiv 32 mm. Lungimea sa atinge 400 mm si, la fel ca manerul TG 13.ER, se livreazaimpreuna cu un sistem de fixare preconfigurat corespunzator. Celelalte doua manere din gama greenteQ, respectiv TG 15.ER.GS si TG 16.ER.GS, se distribuie impreuna cu sistemul de fixare care are dimensiuni de 2 mm x 45 mm. Manerul TG 15.ER.GS are aspectul unei bare triunghiulare cu modele incastrate, latimea laterala a barei este de 39 mm, diametrul sistemelor de prindere, de 32 mm, iar lungimea totala a produsului este de 800 mm. Cel de-al patrulea maner din gama greenteQ are bara in forma ovala, prevazuta cu modele rotunde. Lungimea manerului este de 600 mm, latimea si inaltimea acestuia, de 38 mm x 20 mm, iar diametrul sistemelor de prindere, de 32 mm.
Manerele greenteQ sunt recomandate de VBH pentru o utilizare la un nivel extrem de intens, iar aceasta gama este potrivita pentru aplicatii in domeniul comercial si in diverse alte tipuri de constructii. Informatii suplimentare, la www.vbh.ro
 
Solicita informatii suplimentare
 
2021-video-fer
rehau
SISECAM
TSV
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza