Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 28 Octombrie 2020
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - GEZE: Solutii inovatoare de automatizare a usilor batante si glisante
GEZE: Solutii inovatoare de automatizare a usilor batante si glisante
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 10 Feb 2015 13:02
Promovate in premiera cu ocazia targului BAU, de la München, sistemele automate destinate actionarii batante a usilor multifunctionale de mare gabarit Powerturn au fost testate din punct de vedere al sustenabilitatii si au primit certificatul EPD (declaratia de mediu a produselor). O alta solutie profesionala prezentata cu aceeasi ocazie a fost modelul Powerdrive pentru usi glisante, ce asigura latimi mari ale deschiderii. Cu noile variante etanse (destinate instalarii in zonele de acces catre camere speciale) si ermetice (pentru delimitarea mediilor sterile), este completata seria produselor respective, oferindu-se solutii agregate de sistem, asociate ansamblurilor complete de usi. In ceea ce priveste noul dispozitiv "inteligent" de actionare cu lant RWA Slimchain (ce face parte din grupa elementelor de inchidere/deschidere a ferestrelor IQ), acesta are ca o caracteristica speciala nou-adaugata interfata cu alte componente KNX, ce functioneaza in cadrul unui sistem de management integrat al cladirii. Astfel, cutia IQ KNX faciliteaza functionarea unui sistem de ventilatie controlata si naturala, ce ofera un nivel maxim de confort si siguranta.
 
Operatori revolutionari, pentru un grad sporit de confort si siguranta
Competenta in domeniul vitrat a fost demonstrata inca o data prin intermediul sistemlui glisant manual de perete (MSW), ce prezinta o latime a profilului de doar 30 milimetri. Atunci cand este combinat cu noua variabila MSW de sub-structura si cu tehnologia inovatoare SmartGuide, ce faciliteaza diverse aranjamente pentru locul de parcare si sporeste facilitatea in utilizare, se obtine o majorare a eficientei energetice, precum si o sporire a gradului de transparenta. Pe segmentul usilor de interior de inalta calitate, la targul de la Munchen a fost lansat sistemul ActiveStop - solutie tehnica ce prezinta un mod de functionare revolutionar. Functia de amortizare este prezenta pe ambele directii de intrare si ofera un grad unic de confort si protectie pentru toata aria de pivotare a usii. De asemenea, in premiera a fost prezentat un sistem ce asigura in acelasi timp accesibilitate, protectie anti-efractie si controlul al accesului, prin combinarea inteligenta dintre modulul unidirectional de actionare automata pentru usi batante ECturn Inside, sistemul de inchidere in mai multe puncte si noul dispozitiv autonom de control al accesului GEZE SecuLogic GCER 100, toate elementele respective fiind certificate conform standardelor in vigoare. Referitor la solutiile de actionare manuala pentru usile glisante din seria Levolan 120, identice din punct de vedere estetic cu Levolan 60, acestea pot actiona, in prezent, foi de usa cu o greutate de pana la 120 kilograme. In ceea ce priveste sistemul Rollan 40 NT SoftStop, produsul face posibila utilizarea usilor glisante usoare intr-un mod mult mai confortabil. Toate sistemele testate ansamblurile cu doua foi care cantaresc pana la 80 kilograme au fost dotate cu un dispozitiv nou de amortizare.
 
Solicita informatii suplimentare
 
rehau
TELECOAUTOMATION
2020-video-C_
ghid_montaj
SISECAM
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp
deceunink_2020

Parteneri

ROTO
trocal
ALUPROF
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE