Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 16 Iulie 2020
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Geze TSA 325 NT, usa rotativa automata cu grad ridicat de accesibilitate
Geze TSA 325 NT, usa rotativa automata cu grad ridicat de accesibilitate
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Apr 2020 06:17
Usa rotativa automata GEZE TSA 325 NT asigura un grad ridicat de accesibilitate si o mare facilitate in operare, datorita tehnologiilor de actionare, care sunt adaptate conditiilor si cerintelor specifice cladirilor in care ansamblul este instalat. Aceste aspecte sunt foarte importante atunci cand usile din categoria respectiva sunt montate la unitati hoteliere cu o clasificare inalta, unde exigentele sunt foarte ridicate in ceea ce priveste nivelul de confort al utilizatorilor. Produsul beneficiaza de un design sofisticat si are si capacitatea de a fluidiza - in conditiile unei depline sigurante - fluxuri mari de vizitatori. Practic, sistemul GEZE TSA 325 NT ofera beneficiarilor un grad maxim de accesibilitate, in orice moment. Miscarea usilor rotative din categoria respectiva este lina si silentioasa, aceste caracteristici reprezentand o promisiune referitoare la confortul asigurat oaspetilor in interiorul cladirii. Produsul se adapteaza in mod armonios la designul interior si inaltimea parterului, pentru a oferi o ambianta rafinata, contemporana.
 
Mentenanta profesionala pentru respectarea unor standarde inalte de functionare
Beneficiind de latimi generoase de trecere si o viteza automata reglabila in functie de numarul de persoane aflate in tranzit, acest sistem este facil de utilizat inclusiv de persoane cu dizabilitati sau cu o mobilitate redusa. Alte caracteristici importante ale produsului sunt reprezentate de alinierea precisa a canatului cu peretii laterali si nivelul ridicat de izolare impotriva curentilor de aer, caldurii, intemperiilor si a zgomotului provenit din zona exterioara de proximitate. Foarte important este inclusiv serviciul de consultanta tehnica pe care furnizorul usii automate il ofera partenerilor sai atat pentru realizarea proiectelor de arhitectura, cat si pentru punerea in opera a sistemului. De asemenea, departamentul intern de mentenanta poate mentine standardul inalt de functionare prin interventiile sale preventive sau corective asupra usilor instalate.
Solicita informatii suplimentare
 
athena_370px
COVID-19
ghid_montaj
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
deceuninck_belgium
dualsoft
nhdp

Parteneri

ROTO
VBH
ALUPROF
trocal
URBAN
2020_bife-sim
PC-500-2019
GHID de INSTALARE